Az este olyan "görcsöm"volt mint amikor csikarja a hasmenés a hasamat. Akit tud legyen szíves és írjon nekem. Nem tudom mi történhetett?
Lehet hogy most nőt a méhed egy nagyobbat hirtelen és ezt a beleid helyhiány miatt nem tolerálják.
Lehet hogy tényleg hascsikarás, nekem is volt, pedig nem tudtam wcz-ni.
Ha aggodalmaid vannak kérj egy ellenőrző uh-t és megmondják mi volt ez. Így látatlanba ennyi infoval nehéz kitalálni.
A terehesség sok ismeretlen dolgot rejt és nehéz rájönni még 9 hónap alatt is, a doki is csak azért tudhatja a választ, mert volt már hasonló esete, inkább kérdezd őt, vagy a védőnőt, az nyugtatóbb választ adhat.
Sok boldogságot!! és egészséget!
Nekem is volt ilyen kb 5-6 hetesen, de semmi gond nem volt, már 10 hetes vagyok. Egyet értek az első válaszolóval!
Nyugi.
Gratula a babához!
Akkor szerintem ne aggódj, ha 4 hetes vagy még sok ilyen lesz .
Én nekem az első 6 hét csupa ilyen volt.
Az első uh-n nem is bizti, hogy látszani fog a baba, mert kb 6 hetesen veszik észre, de egy ügyes doki meglátja .
Szóval ne aggódj ez is egy tünet lehet.
Ha gond van jelezd, hogy kell-e tehersség támogató (utrogestan)-mert nekem kellett az elején.
Vigyázz magatokra!-első válaszoló voltam!
Szia!
Én 28 hetes vagyok, és még mindig vannak ilyen tüneteim, szerintem csak a beleim nem bírhatják a kiképzést, elég ritkán tudom wc-re menni, én néh felfüggesztem az elevitet 1-1 hétre, és akkor minden rendben:)
Ne izgulj, tuti nincs semmi gond, de Uh-on úgyis kiderül, már ha ügyes a doki:)
Gratula a babóhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!