20 hetes terhes vagyok sima ultrahangon megtudják mondani hogy fui vagy lány?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 14:09
1/11 anonim válasza:
Elméletileg igen, ez a baba fekvésétől is függ.Szerintem a dokitól is.
2/11 anonim válasza:
Igen, de sajnos nem lehet készpénznek venni!!!És a dokik is óvatosak általában, ha nem kérded, nem mondják. Nekünk kislányt mondtak a 22. héten, aztán kiderült később, hogy nem is...persze számtalan ellenpéldát lehetne hozni.
3/11 anonim válasza:
igen megtudják mondani csak kérdezz rá mert maguktol nem mondanak semmit nekem a 16-ik héten már látszott hogy kislány
4/11 anonim válasza:
Igen, ha mutatja a baba, már látni lehet. Az én orvosom nem mondta meg...:(
5/11 anonim válasza:
A tesóm a 18 hetes volt, és már 60%ban kisfiút mondott neki a doki.
7/11 anonim válasza:
szia!
igaz én magán orvoshoz járok,de nem valami korszerű gépei vannak neki is hagyományos uh-vizsgálója van és 21 hetesen már azt mondta,hogy tuti hogy kisfiú lesz. mindenképpen kérdezősködj. Én amikor genetikai ultrahangra mentem megkérdeztem az orvost is hogy kisfiunak mutatkozik? Mivel azt mondta nekem az orvosom és ő is azt mondta hogy igen nagyon úgy néz ki. Na de ha nem kérdezem akkor nem mondanak semmi. Te is légy rámenős és kérdezz minden alkalommal. :-) Jó babavárást.
26hetes kismama
8/11 anonim válasza:
Szia! Nekem a Máv-ba már a 11. héten a genetikai uh-n megkérdezte az éppen ott lévö doki, hogy tudom-e a nemét, mert ö már látja hogy kisfiú. Úgyhogy dokitól függ (vagy a kedvüktöl)
9/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat és bocsi a hibákért
2008. febr. 18. 15:10
10/11 anonim válasza:
Szia
Az En orvosom is azt mondta,h mar lehet,h a 12 heten is meg tudja mondani a baba nemet,de a 16 heten tuti,na persze ha a babuci is ugy akarja,es megmutatja nekunk!
Boldog babavarast kivanok!
11 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!