Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel okozok nagyobb bajt? Ha...

Mivel okozok nagyobb bajt? Ha beveszem vagy ha nem veszem be az antibiotikumot?

Figyelt kérdés

13 hetes vagyok, a vizeletemben sok baci volt ezért a doki antibiotikumot írt fel még a 11.héten.

Gondoltam, megvárom a betöltött 12. hetet (biztos-ami biztos alapon)

Azóta sem merem bevenni, félek, hogy bajt okoz a Picinél :(

Zinnat 2X1 tbl 5 napig.

Szerintetek?

Semmiféle tünetem nincs.

Köszi, előre is!

2011. máj. 22. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha doki tudta, hogy terhes vagy és így írta fel, akkor vedd be nyugodtan, a fertőzés sokkal többet árt. A doki meg nyilván tudja mit lehet bevenni. Én sokkal durvább antibiókat szedtem tüdőgyulladásra, de eszembe se jutott nem bevenni.
2011. máj. 22. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Vedd be az antibiotikumot, mert valószínűleg valamilyen húgyúti fertőzést szedtél össze, és ha az nincs kezelve megfertőződhet a méhed is, és akkor bizony azzal sokat árthatsz a babának.
2011. máj. 23. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanezt szedtem 15 hetesen, semmi bajunk. Ezt lehet szedni, ha beteg vagy terhesen is!!!

2011. máj. 23. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem veszed be, az a baj. A dokid nem véletlenül írta fel. A babának semmi baja nem lesz tőle, de ha nem veszed be, a baci/fertőzés akár vetélést is okozhat.

Minden jót, 2 gyerkőc anyukája

2011. máj. 23. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm pont azért szülte meg a 24. héten a babáját, mert a doki nem írta fel neki az antibiotikumot. Mindenképp vedd be! Ja, 600 gr-al született a bab, és szerencsére jól van.
2011. máj. 23. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!