Mivel okozok nagyobb bajt? Ha beveszem vagy ha nem veszem be az antibiotikumot?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok, a vizeletemben sok baci volt ezért a doki antibiotikumot írt fel még a 11.héten.
Gondoltam, megvárom a betöltött 12. hetet (biztos-ami biztos alapon)
Azóta sem merem bevenni, félek, hogy bajt okoz a Picinél :(
Zinnat 2X1 tbl 5 napig.
Szerintetek?
Semmiféle tünetem nincs.
Köszi, előre is!
2011. máj. 22. 22:16
1/5 anonim válasza:
Ha doki tudta, hogy terhes vagy és így írta fel, akkor vedd be nyugodtan, a fertőzés sokkal többet árt. A doki meg nyilván tudja mit lehet bevenni. Én sokkal durvább antibiókat szedtem tüdőgyulladásra, de eszembe se jutott nem bevenni.
2/5 anonim válasza:
Vedd be az antibiotikumot, mert valószínűleg valamilyen húgyúti fertőzést szedtél össze, és ha az nincs kezelve megfertőződhet a méhed is, és akkor bizony azzal sokat árthatsz a babának.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Ugyanezt szedtem 15 hetesen, semmi bajunk. Ezt lehet szedni, ha beteg vagy terhesen is!!!
4/5 anonim válasza:
Ha nem veszed be, az a baj. A dokid nem véletlenül írta fel. A babának semmi baja nem lesz tőle, de ha nem veszed be, a baci/fertőzés akár vetélést is okozhat.
Minden jót, 2 gyerkőc anyukája
5/5 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm pont azért szülte meg a 24. héten a babáját, mert a doki nem írta fel neki az antibiotikumot. Mindenképp vedd be! Ja, 600 gr-al született a bab, és szerencsére jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!