Van itt olyan aki akkor ment először nőgyógyászhoz mikor már terhes volt, előtte soha? Letolta a doki?
Előtte 1x voltam dokinál, mert volt egy vetélésem.Nem tolt le.Utána akkor mentem, mikor megint terhes lettem, mondtam, hogy eddig 1x voltam dokinál, nem tolt le:)Mondjuk 24 voltam mikor férjhez mentem, addig nem éltem nemi életet, szóval nem is lett volna túl sok értelme, ha elmegyek.
De szerintem tuti nem fog letolni a doki:)
Egyik ismerősöm volt így, ráadásul kiskorú volt a lány. Anyukájával ment be, a lány bugyival feküdt fel a vizsgálóasztalra, utána meg úgy imádkozta le róla az anyja. A dokinak végül sikerült megvizsgálnia,aztán jött a válasz a dokitól, hogy itt baba van!!! Letolni nem tolta annyira le, de volt egy -két keresetlen szava, mondata: Miért nem ment előbb mikor szexuális életet elkezdte? Miért nem figyelt oda Anyuka jobban? Miért nem mentek orvoshoz mikor folyása lett( gombás fertőzés is volt)?
Azóta a lánynak 2 gyereke van, egy 18 hónapos és egy 7 hónapos, ráadásul a nyáron lesz csak 18 éves!
Én 10 hetes terhesen mentem életemben először nődokihoz- nagykorúként (kórházi szakrendelésre). Nem tolt le,rá se kérdezett hogy ez hanyadik alkalom-na,nem mintha bármi köze lett volna hozzá :)
Üdv:2gyermekes,23h.km.
Tudom nem szép dolog de én most mentem először a terhességem alatt.Az orvos ezzel nem foglalkozott csak elvégezte a vizsgálatot.Nem kérdezte mikor voltam utoljára vagy voltam-e egyáltalán.
23 éves,34hetes kismama
Ilyen példában nem felelőtlenség: Én nem éltem szexuális életet,míg a jelenlegi párommal nem találkoztam (19 voltam). Fogamzásgátlót sem szedtem,a nőgyógyászati vizsgálattól pedig én idegenkedtem. Közös döntéssel lett hamar baba,kb.4 hónappal azután,hogy összejöttünk a párommal,mentem 10 hetes terhesen életemben először nőgyógyászhoz.
Üdv:2 gyermekes,23 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!