Méhszájat fedő lepény esetén mi a teendő?
Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok, és tegnap az ultrahangon kiderült, hogy a méhlepény a méhszájon tapadt meg. Külföldön élek, és itt nem mondtak semmit, hogy mit ne csináljak, csak annyit, hogy 34. héten lesz egy ultrahang még, addig följebb húzódhat. Ha nem, akkor császár. Azt nem mondták, hogy pihenjek-e, vagy szabad-e sportolnom. Fizikai munkát végzek a 36. hétig kell is dolgoznom.2011. máj. 21. 09:01
1/2 anonim válasza:
Szia!
Hát az nagyon nem jó...
Pihenés pihenés!óvatosan mindennel,ne emelj 5 kg-nál többet.
Legalább a követjezö uh-ig.Általában ahogy nő a pocak, a lepény is feljebb húzódik, de addig óvatosan.Nekem is ez volt a kisfiammal, de idövel feljebb húzodott.
Kitartást és boldog babavárást kívánok!
2/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi tapadt meg a méhszájon. Nálam sajnos teljesen fedte és nem is húzódott feljebb, így a 19. héttől feküdtem és a 29. hétre meg is született a lányom. Szerintem azért a sportolást hagyd abba és pihenj ha tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!