Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek a 18. heti uh-on azt...

Akinek a 18. heti uh-on azt mondták, hogy 95% hogy lány lesz, annak mennyire jött be?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem végig azt mondták, fiú, aztán mégis lány lett...
2011. máj. 21. 08:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is lányt mondtak 18 hetes uh-on,majd kiderül 4 hét múlva a következőn!!:)))
2011. máj. 21. 08:31
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem azt mondták hogy " kislány gyanús "

és hát kislány is lett :)

2011. máj. 21. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem ezt mondta a 19. héten az SZTK orvos: "Talán mintha látnék valami zacskó szerűt." :D

20. héten fogadtam magándokit, ő is csinált akkor is és azóta is ultrahangot, a 20. héten fiúsnak mondta, de azt mondta nem lehet rendesen látni, a gyerkőc össze van tekeredve. A 24. héten 2D-vel, majd a 26. héten 4D-vel is nézték és már 100% lányt mondanak. Vettünk egy jó pár lányos cuccot. Rózsaszínű pelenkák, kombidresszek, kifogók, hálózsák, de azért néha ott motoszkál az agyamban, mi van ha még is fiú.

2011. máj. 21. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is kislányt mondtak a 20. héttől, de nekem annyira tárogatott a babám, hogy nehéz lett volna elnézni. :)

Hétfőn lesz 2 hónapos a kislányom. :D

2011. máj. 21. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is lány mondtak a 18.hetin most a 30 hetin még mindig lány:)
2011. máj. 21. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a 18. héten lányt mondtak, de azóta voltam már 2X, és 2 különböző orvos, 2 különböző UH gépen is megerősítette, hogy nagy valószínűséggel kiscsaj. A 18 hetesen még én is láttam, mert szét volt téve a lába elég rendesen. :-)
2011. máj. 21. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:
A 17 héten mondták azt 4D-n, hogy valószínűleg kislány. A 23 héten genetikai uh-on a lába közé gyűrte a köldökzsinórt, nem láttuk. Most hétfőn, a 30 héten 4D-n nagyon kislány volt, számunkra, laikusoknak is (mondjuk, a terhesség elejétől éreztem, hogy kislány).
2011. máj. 21. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a 18.héten azt mondták hogy kislány,most pedig 30.hétre kinőtt a kukaca!!!
2011. máj. 22. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!