Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek kell hálapénzt adni?

Kinek kell hálapénzt adni?

Figyelt kérdés
Hello. Nejem "most szül". Azt szeretném kérdezni hogy kinek kell a szülés folytán hálapénzt adni? Orvost akit megbíztunk azzal "le van beszélve az ár". Azon kívül kinek?
2011. máj. 20. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ezt az egyik válaszolónak írtam. Természetesen nektek is gratulálok az első babátokhoz.
2011. máj. 21. 23:55
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönjük.
2011. máj. 22. 10:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Köszi a gratulációt kolopele!Azt hittem egyszerre született a 4 bébi.így is gratula!Szerintem egyébként mindenki a saját belátása szerint döntsön mert abszolút igazság itt sincs!Van olyan orvos aki fogadott és mégis tojik a páciensére de van olyan is aki pl én utolsó szülésemnél volt.Családi okok miatt át kellett adjon az orvosom egy másiknak mert tudta,h.nem fog ráérni a szülésnél.Az új orvos pedig a világ legrendesebb Dokija mint megtudtam!Nagyon segítő kész kedves tapintatos volt egész szülés alatt és utána nem fogadott el egy fillért sem!Minden nap bejött megnézni,h.vagyok és szülés után is fogadott amikor problémám volt és nem fogadott el ekkor sem pénzt.
2011. máj. 22. 13:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez azért valljuk be, igen ritka.
2011. máj. 22. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!