Ez a 40. hét. Vasárnapra vagyok kiírva és még teljeen zárt a méhszáj. Más is volt így?
Nekem teljesen zárt és megtartott volt még 40+4-en délben is. Akkor voltam vizsgálaton, és a doki azt mondta, hogy majd tuti indítani kell, és hosszú lesz a vajúdás. ehhez képest 11 óra múlva már babáztam.
Délután 4-kor kezdődtek a fájások, 7-kor bementünk a kórházba, fél 8-kor elfolyt magzatvíz, negyed 10-kor kaptam oxitocint, mert nem voltak fájásaim, és 3/4 11-kor megszületett a fiam.
Még 7 óra se volt elejétől a végéig.
Sokszor az orvosok is tudnak butaságot összehordani. A szülés hossza nem a méhszáj kezdeti állapotától, hanem a méhösszehúzódások minőségétől, menyiségétől függ.
Presze nem ez volt a legdurvább, amit nőgyógyásztól hallottam. A mellettem fekvő anyuka kérdezte, h meddig fog "így" vérezni. Az orvos rávágta, h hat hétig. Láttam az anyát, h halálra vált az arca, azt gondolta, h most akkor lassan meghal, de visszakérdezett, h "de ilyen erősen?". Mire a doki, "igen, ilyen erősen". Utána fel kellett világosítanom szegénykémet, h a gyermekágyi időszak nem az elvérzésről szól.
Én ugyan nem szedtem, de rengeteg jót hallottam ám a homeopátiás bogyókról. Sztem próbáld ki, meg sétálj sokat, ha lehet. :) Mindjárt itt lesz úgyis a várva várt pillanat :)
41. héten teljesen zárt méhszáj, viszont zavaros magzatvíz...így indítani kellett a szülést, amiből végül hosszú vajúdás után császár lett, mert nem tágultam. :(
De lehet ez még jobb neked hidd el!!!!
szia
én még a 40 + 3 dik napon is tökig zárva voltam
a szülőszobán végeztek OTT-ét vagyis oxitocinos infúziót kaptam hogy legalább annyira táguljak hogy megtudják nézni a vizet hogy tiszta-e..
vszínű ha addig nem tágulsz legalább a 41 dik hétre neked is ezt fogják alkalmazni végül is vhogy megkell győződni arról hogy mi zajlik odabent.
addig ha meg várnak a tágítással addig mindíg csak NST lesz meg áramlásos keringéses ultrahang (BF) és amnioszkópia.
legalábbis nekem így volt.
végül a 40 + 5 nap spontán beindult ..
lehet hogy a tágítás lehet a front..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!