Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor ha nem tudok az...

Mi van akkor ha nem tudok az AFP vizsgálatra menni?

Figyelt kérdés
Már egy évvel ezelött megtervezett külföldi utazásra megyek és pont akkor kellene az AFP vizsgálatot csinálni de igy nem lehet. A doki azt mondta nem nagyon fontos mivel minden más eredmény eddig tökéletes de jogilag előirják. Ez mit jelent? Ha nem csináltatom meg elesek valamilyen támogatástól?
2009. márc. 13. 22:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Gondolom mindenki a saját példáját írja le,így én is ezt teszem.Nálam a 16. hét után lett levéve az AFP-hez a vérem,és úgy volt,hogy eltudok menni a 18.héten az előírt genetikai ultrahangra,de....mivel,hogy az azelőtti napon nem volt kedvük átvinni az sztk-ba az eredményem,mikor kellett volna mennem az uh-ra,így nem is tudtam elmenni,hiába voltam bejelentkezve..Jó ideges lettem,de aztán,mikor telefonáltam az uh-ra,hogy lemondjam az időpontot,és kérjek egy másikat,ott megnyugtattak,hogy a 20.hétig lehet megcsinálni ezt a vizsgálatot.De az AFP eredmény nélkül nem csinálják meg nálunk sem.Nekem a MÁV kórházban fogják csinálni majd jövőhéten.Akkor leszek a 19.hetemben.

2009. márc. 14. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!