Mitől van az a dudor a köldököm felett amikor felülök?
Nekem miómáim vannak, amik terhesség alatt növekednek (vége felé tojásnyi az egyik), aztán szülés után visszahúzódnak. Méh külső falán vannak, nem jelentenek gondot a babára nézve, csak nekem volt mindig kellemetlen... (már kétszer is)
Azok lehetnek ilyen "dudorok".
Első vagyok, a mióma szerencsére nem kóros, hanem jóindulatú. És könnyen lehet, hogy eddig nem láttad, mert a babád még nem nyomta a felszínre. Nekem ahogy növekedett a méhem, úgy változott picit a helye, és azon belül is kb. 10 cm átmérőjű kör bármely részén felbukkanhatott, mert a méh is "forog"-mozog picit.
Ettől persze még lehet, hogy Nálad másról van szó, a köv. orvosi vizsgálatnál feltétlenül említsd és mutasd is meg!
Minden jót Neked és a babának!
Nem tudom hogy mi lehet de nekem is ilyen mikor felülök. Eddig nem is gondoltam, hogy esetleg rosszat jelenthet vagy ilyesmi. A következő vizsgálatnál megemlítem a dokinak. Nem feszül, nem fáj, ezért nem foglalkoztam idáig vele, azt hittem ez normális "tünet".
28+2 khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!