Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van az a dudor a köldökö...

Mitől van az a dudor a köldököm felett amikor felülök?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem,hogy előző terhességemnél is lett volna,de szülés volt az tudom! Egy ökölnyi dudor jelenik meg mikor ülök fel,ezek a belek és belső szervek?
2011. máj. 19. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem miómáim vannak, amik terhesség alatt növekednek (vége felé tojásnyi az egyik), aztán szülés után visszahúzódnak. Méh külső falán vannak, nem jelentenek gondot a babára nézve, csak nekem volt mindig kellemetlen... (már kétszer is)

Azok lehetnek ilyen "dudorok".

2011. máj. 19. 14:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez egyetlen nagy dudor,most töltöttem be a 4ik hónapot,nincs miómám.
2011. máj. 19. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Amikor legközelebb mész vizsgálatra, vagy védőnőhöz kérdezz rá. Nem kéne semminek kidudorodni, biztos több dolog is okozhatja (mióma, sérv). Persze nem kell azonnal rosszra, (kóros elváltozásra) gondolni. De mutasd meg hozzáértőnek!
2011. máj. 19. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok, a mióma szerencsére nem kóros, hanem jóindulatú. És könnyen lehet, hogy eddig nem láttad, mert a babád még nem nyomta a felszínre. Nekem ahogy növekedett a méhem, úgy változott picit a helye, és azon belül is kb. 10 cm átmérőjű kör bármely részén felbukkanhatott, mert a méh is "forog"-mozog picit.

Ettől persze még lehet, hogy Nálad másról van szó, a köv. orvosi vizsgálatnál feltétlenül említsd és mutasd is meg!

Minden jót Neked és a babának!

2011. máj. 19. 16:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Óhhh én azt hittem mindenkinek van ilyen!
2011. máj. 19. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Köldöksérv?
2011. máj. 19. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy mi lehet de nekem is ilyen mikor felülök. Eddig nem is gondoltam, hogy esetleg rosszat jelenthet vagy ilyesmi. A következő vizsgálatnál megemlítem a dokinak. Nem feszül, nem fáj, ezért nem foglalkoztam idáig vele, azt hittem ez normális "tünet".

28+2 khm

2011. máj. 19. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,én is így voltam vele,azt hittem,hogy ez így normális! Megírod majd ,hogy mit mondott a doki?
2011. máj. 19. 18:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál azt mondta,ez normális,ezek a hasizmok!
2011. jún. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!