Ha a babámnak gyermekteát szeretnék főzni, előtte ki kell forráznom a vizet?

Én forralt vízből csinálom és nem teszek bele semmit.
Mennyi idős?
A cukor sem, és a citrusfélék sem biztos, h jót tesznek neki.

Nem. De ha gondolod, tegyél bele egy kis cukrot. Van, aki ellenzi, más meg nem.
Mi most már Hipp-es granulátumos teát iszunk, abban is van cukor, de az én lányom sem a vizet, sem a natúr teát nem volt hajlandó meginni. Így örülök, h ezt legalább megissza.
/első voltam/

Elfelejtettem írni:
Mecsek teát szoktam natúrban csinálni (cukor és minden más nélkül), de az én lányom utálja. A rendes teát is minden ízesítő nélkül csinálom, de csak egy pillanatra lógatom bele a filtert, h egy pici színt kapjon, azt néha megissza.
Nem tudom, Te milyet akarsz, mert azt nem írtad, de szerintem ha teszel bele egy pici cukrot, lehet, h jobban megissza. Mindenesetre először próbáld minden ízesítés nélkül, az volna a kicsinek a legjobb.
Kamillát viszont ne adj minden nap, mert gyógyszernek minősül! Ha mégis azt adnál, akkor tudd, h cukorral hashajtó hatású! (1 dl víz + 2 kk cukor)
(ismét első voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!