Kinek milyen lett az afp-je?

Szia!
Az afp-m 0,62 lett (elvileg 0,7-2,5-ig jó az eredmény). De a 12. héten a dokim elvégeztette a kombinált tesztet, mert 35 elmúltam, és az az eredményem meg jó. A genetikai uh-on nem találtak semmi rendellenességet, de biztos ami biztos, 16-ára még egyszer előírtak egy genetikai uh-ot.
Mindenkinek az a véleménye, hogy túl korán vették le az afp-hez a vért, mert pont betöltöttem a 16. hetet, és rá másnap márlevették a vért.
Szóval a dokim azt mondta, hogy számára a kombinált eredmény megnyugtató, és sokkal pontosabb (megbízhatóbb), mint az afp. Háááát, remélem hétfőn ezt ismét alátámasztja az uh!
Üdv!
19 hetes km

Szia.Nekem 0.85MoM lett az érték,azt mondta a dokim,hogy tökéletes az eredmény nem is küldött sehova,bíztam benne és jól tettem mert már megszületett a kisfiam (6hós) és gyönyörű,egészséges kis vasgyúró:).Nálunk(Vp),0.7-2.5-ig jó az eredmény,én eléggé a határon voltam meg is ilyedtem,de nem lett semmi baj:D.
6hós anyuja

Szia!
Nekem 0.64 lett az afp és egészséges kislányom született. Nem voltam egyébként genetikai tanácsadáson emiatt viszont kombinált tesztem volt ami nyagyon jó lett.
Nekem nem csinált streptococcus szűrést a dokim mert még várni akart pár napot de közben megszültem. Kaptam szülés közben 3 óránként antibiotikumot (mert ilyenkor pozitívnak veszik az eredményt), h. baba ne betegedjen meg. Nem is lett baja de végül császárral szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!