Van valami "praktika" az iszonyatos hátfájás ellen? 25 hetes km
Figyelt kérdés
Már hetek óta nagyon-nagyon fáj a hátam. Éjjelente nem is tudok 20 percnél tovább aludni egyfolytában. Doki be tudna utalni valahova? (Masszázs-fizikoterápia?) Esetleg gyógyszer, vagy krém? Mydetont nem merem bevenni. Forró fürdő után torna - ez 10%-ot szokott segíteni rajtam. Segítség!! :(2011. máj. 17. 20:14
11/17 anonim válasza:
akkor marad a Miatyank...ha mar most faj akkor ez csak fokozodni fog...nekem az utolso hetekben fajt csak de piszkosul rossz volt...olyankor a ferjem masszirozott es csak ezzel csillapodott (persze csak amig a masszazs tartott) Mar bocs de megkerdezhetem hogy melyik vallas tiltja a jogat?
12/17 renata julia válasza:
szia nekem is nagyon faj a hatam a gerincemnel egy kis ponton mintha be akarna szakadni nekem a dokim azt mondta h a sulytol faj!amugy a katolikus vallas is tiltja a jogat!en is katolikus vagyok!kitartas 39 hetes kismami
13/17 anonim válasza:
A 39 hét és a 25. hét között van némi különbség.
14/17 anonim válasza:
Én akkor is elmennék orvoshoz. Mozgásszervi gond is lehet, aztán meg mozogni se tudsz. Messze van még a vége, addig nem bírnék így élni, ha találhatnék megoldást. Lehet, csak egy egyszerű gyógyszer, vagy tapasz kell. Vagy ha nagyobb a baj, az is ki kell hogy derüljön.
15/17 anonim válasza:
beszorulhatott egy ideg.
nem a saját tapasztalatom de leírom. egy nagyon törékeny alkatú kismamánál kb. 20-25 hetesen fájt a jobb oldala, dereka. őt elküldték belgyógyásazti uh-ra. arra nem emlékszem, hogy mikor és mitől derült ki, hogy ideg, de az volt a probléma. őszintén szólva arra sem emlékszem, hogy hogyan oldották meg neki, de találkoztam vele később és akkor már nem volt gondja
na ezt most elmondtam.
ne haragudj.
orvosodnak mindenképpen mondjad.
16/17 A kérdező kommentje:
Én is arra gyanakszom, hogy egy ideg lehet. mert csak 1 pont van, amit ha a férjem masszíroz, enyhül, de tényleg csak arra a kis időre. Utána 2 perc múlva megint fáj. Egyébként a Biblia az, ami tiltja az okkult tevékenységeket.
2011. máj. 17. 21:50
17/17 anonim válasza:
Azt meg lehet tudni, hogy miből és kinek sikerült leszűrnie azt, hogy a jóga, ami színtiszta légzés-, és mozgáskultúra okkult tevékenység? Vagy a balett is az? A torna? A karate? Kenu? Futás? Használjuk már az agyunkat, ha már megadatott ez a talentum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!