40. hét+ 2 napos vagyok semmi fájás és még csak egy bő ujjnyira van nyitva a méhszáj. Azt mondta a dokim hogy 1 hetet húzunk rá és megindítja a szülést. Ez ilyenkor hogy zajlik? Add valamit amitől lesznek fájások?
Nekem sem voltak fájásaim, de mikor bő 2 ujjnyira kitágultam, felküldtek szülőszobára. Kaptam egy infúziót amitől megindultak a fájások. Szinte egyből, azt mondták jól reagálok rá. Kb. 2 óra múlva megrepesztették a magzatburkot és onnantól kezdve kb. 3-3,5 óra múlva megszületett a babám. Egy ismerősöm nem tágult semmit, a magzatvíz is zavaros lett, a baba szívhangja is lassult, őt császározták végül. Ha nem tágulsz tovább, akkor lehet, hogy téged is császározni fognak. Én a 40. héttől már napi 1 liter málnalevél teát ittam, teljesen zárt méhszájam 5 nap alatt tágult két ujjnyira. Így 6 napot hordtam túl a babám! Próbáld ki, vesztenivalód nincs!
Gyors és könnyű szülést kívánok!
nekem megindították mert belekakált a magzatvízbe a kisfiunk és úgy hogy magzatburkot repesztett a dokim, majd oxitocin injekció. előtte 500 ml sima infúzió , mert ugye nem lehet már enni ilyenkor és inni sem nagyon csak pár korty. délelőtt 10 kor kerültem szülőszobára és délután 3 kor lett meg. délután 1-től erősebb fájások lettek, majd 2-től még erősebbek és 3 ra lett meg.
Hol fogsz szülni? Én Nyíregyházán szültem 9 hónapja és újra 4 hetes kismami vagyok :)
szép szülést!!
1. vagyok
Málnalevél teát a 36. héttől szokták ajánlani elkezdeni, de most is elkezdheted. 200-300 Ft körül van egy csomag, nem nagy beruházás szerencsére. Remélem mihamarabb kibújik a lurkó!
szia!
én 40+3 hetes vagyok,és nekem sincs semmi! annyi,hogy nyákdugó folyamatosan távozik,meg tegnap egész nap görcsölgettem,de szerintem az csak a magzatvízvizsgálattól volt. nekem is egy hetet mondott a doki,ami kedden fog lejárni! várom a csodát!
minden jót,és könnyű szülést neked!
szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!