Szülés után használjak hasleszorítót?
Igazából nem tudom mi a neve, de biztosan tudjátok mire gondolok....
Vagy ti mivel készültök fel az alakotok visszanyerésére?
(Tudom, nem ez a legfontosabb! De az írjon, akit érdekel! Akit nem, az lapozzon!)
Köszönöm!
Köszönöm!!
A 2 990-est lehet megrendelem, de a használt leszorítót nem tudom érdemes-e megvenni, azért csak elhasználódik, elnyúlik...
A barátnőm 2 hónapja szült, ő vetetett a férjével a gyógyászatiban egyet. Szerette, szerinte hamarabb gyógyult mindene és távozott,ürült,aminek kellett. Én szülés előtt állok,holnap megnézem magamnak én is a boltban. :)
35 hkm
Ha nyáron szülsz, teljesen felesleges. Ha ősszel, télen, ártani nem árt :)
Én az első baba után nem használtam, eszembe sem jutott. És mégsem maradt nagy a hasam. A 6. héttől szabad majd hasizmozni, az segít :)
Most nyáron szülök, és a kánikulában biztosan nem fogom kínozni magam ilyennel.
Én szülés után, nem tudom, a hormonok miatt, de nagyon izzadtam...
sziasztok
lehet kapni hasszorítós bugyit én olyat vettem az nem mozdul majd el reményeim szerint 3000.-volt
Köszönöm a válaszokat!
Megkérdeztem a gyógyászati boltban, azt ajánlották, ne vegyem meg előre, majd szülés után nézzünk egy méretet, ha szükséges lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!