A terhesség elején a has melyik része kezd el nőni? (pl. :köldökhöz viszonyítva hova esik ez a rész). És kb hanyadik hétnél? (8. hétkörnyékén már lehet vmi látszata, ha eddig lapos volt a hasam? )

A szeméremcsont felett közvetlenül kezd el nőni a baba.
Nekem kb. a 10. héten látszott már egy kis pocim.
Hozzáteszem én 178cm és 63kg-al kezdtem el a terhességet.És az még csak a puffadás meg a több kaja miatt volt.
15 hetesen kezdett kismamás hasam lenni
26+4 hetes kismami

Nekem a teherbeesés első napjától kezdve puffadt a hasam annyira érzékeny volt a pocim is meg a cicim is,hogy azóta se tudok hason aludni.
Egyébként egyén függő a puffadás szerintem.
Én ha terhes vagyok, akkor jan19-én estem teherbe.
Mellfájás és derékfájás kb 1-1.5hete van, a puffadás 4napja, mensi február elején volt, v vmi hasonló, meg barnázgatás. És most nem jött már meg, amit 8-9körülre vártam. Eddig kis lapos hasam volt, de most teljes felpuffadt:D Először arra gondoltam h megfog jönni..és h a szervezetem visszatartja a vizet..de semmi jel nincs arra h megakarna jönni.

Én nem véreztem nem is barnáztam,de mensi szerű görcseim voltak kb. a 4. hónapig akkor amikor meg kellett volna jönnie!
Csinálj tesztet,ha még nem tetted már régen ki kell,hogy mutassa.
Ha eddig rendszeres volt a mensid most meg nem jött meg akkor nagy esélyed van ,hogy kisbabát vársz.
Szurkolok,hogy össze jöjjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!