Van itt más is, aki csak a szülésnél szeretné megtudni a baba nemét?
Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy lányom lesz, mégsem bírtam ki. Már a 16. héten meg is kérdeztem, hogy "Ugye kislány?". És az lett. :)
Irigyellek, hogy kibírod, én biztosan beleőrültem volna. :D
Majdnem akkor tudtuk meg.
Ami negatívum hogy nagyon nehéz úgy berendezni egy szobát meg bármit is venni ami teljesen uniszex mert mindig ott van egy virágminta v. egy bármi a kisruhákon.
32 .héten tudtuk meg hogy kislány de nekem akkor már mindegy volt azt se bántam volna ha csak a szülőszobán derül ki. A férjem nagyon kíváncsi volt.
Két gyerkőcöm van, mindkettőnél úgy mentünk UH-ra (simára és 4D-re), hogy mindent tudni akarunk, csak azt nem, hogy fiú-e vagy lány. A dokim és az asszisztens jót mosolyogtak, de amikor beláthattunk volna a lába közé, akkor kikapcsolták a mi monitorunkat.
Persze, hogy kíváncsiak voltunk, de erősebb volt az, hogy jobb lesz ezt a szülőszobán meglátni, ez legyen aznap az egyetlen meglepetés.
A döntésünkben egyébként az is közrejátszott, hogy az egyik ismerősünknek a 9 hónap alatt háromszor váltott nemet a gyereke, hót ideg volt már tőle, hogy mindig beleéli magát, aztán kiderül, hogy mégsem.
Utolsó vagyok:
Egyáltalán nem volt nehéz berendezni a babaszobát vagy ruhákat vásárolni, mivel azt az egyet biztosan tudtuk, hogy se rózsaszínt se kéket nem szeretnénk a gyereken és környezetén látni.
Üdv:
Két kislányos anyuka
1,5 hete született meg a 2. gyermekünk, akiről csak a születése pillanatában tudtuk meg, hogy kislány.
Sokszor nehéz volt kibírni, hogy megkérdezzem, de végül is maradtunk az eredeti elképzelésnél, és nem kérdeztem meg.
A császár alatt végig azon járt az agyam, hogy mit fog mondani a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!