Ha az apuka kint várakozik a szülésnél akkor mikor megszületik a baba megmutassák neki vagy behozzák hozzám? És hallja-e a kiabálást mikor szülök?
Ez kórházfüggő. Nálunk csak elszaladnak a babákkal, és 5 napig csak üvegen keresztül láthatják. Ezért kell bemenni az apukáknak is...
Amúgy meg miért kiabálnál? Annyira nem fáj, hogy kiabálni kelljen, és tapasztalatból mondom, rohadtul zavaró tud lenni a többi kismamának.
Ez a kiabálás dolog egy ismerősöm véleménye szerint intelligencia kérdése is. Egy magára vmit adó, szerényebb, tanultabb nő nem fog ott üvöltözni, igyekszik "moderálni magát", amennyire a helyzet engedi. Én ezzel egyetértek.
Az apuka akár benn is lehet a szüléskor, ezt ti döntitek el, de természetesen behívják és megmutaTJák neki a picit.
szia!
Elöször is ha szülés közben kiabálsz,akkor arra megy el az energiád és a levegőd.hosszabb lesz a kitolás,ami sem neked,sem a kisbabának nem tesz jót. Kitoláskor ugyis nagy levegőt veszel,becsukud a szemed és tiszta erődből nyomsz, nem fogsz a kiabálásra koncentrálni,meg energiád se lesz rá.
Babát szerintem kórháza válogatja memutatják-e az apukának,de ha lehetőséged van rá,és apuka is akarja,legyetek együtt vajúdás,szülés alatt.
gyors és könnyű szülést neked!
Szia. A kórházban ahol én szültem (Salgótarján) a szülőszoba ajtaja előtt várakozott a férjem, mert nem akartam, hogy a kitolásnál benn maradjon. Csak egy függönyt húztak be, úgyhogy hallott a nyögéseimet. Amikor megszületett a baba nekem megmutatták, neki meg akkor amikor kivitték megfürdetni és oda mehetett ő is. Szülés után még 2 órán keresztül a szülőszobán voltunk hármasban. De később már csak üvegen keresztül nézegethette.
Üdv, 3,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!