SZIA az eggyik ismerösöm de én nem merek mert tuti az enyémnek baja lenne de ezt mindenki maga dönti el
2008. febr. 17. 15:28
2/16 anonim válasza:
Hallottam róla hogy van akinél semmi gond nem lett,de ez ugye azért veszélyes, mert nem vagyunk egyformák.Nem tudhatod nálad mit vált ki.Ill a babádnál.Ami egyik embernél nem gond , az a másiknál...tudod...Én nem dohányzom, így nem is akarok neked okoskodni, boldog babavárást ,és minden jót kívánok!
2008. febr. 17. 15:35
3/16 anonim válasza:
Hát szerintem nem érdemes reszkírozni. Ha plusz egy kockázati tényezőt ki tudsz zárni, szerintem tedd meg, minthogy később hibáztasd Magad. A minimum amire számíthatsz ha dohányzol, hogy a baba kicsi súllyal születik. Én is dohányoztam, és a cél érdekében egy cseppet sem esett nehezemre leszokni róla. (csak képzeld el magad előtt, hogy pont abban a mp-ben hogy beleslukkolsz, valami rosszul fejlődik ki, engem ez győzött meg)
2008. febr. 17. 17:17
4/16 anonim válasza:
Én erős dohányos voltam baba előtt.Mikor megtudtam,hogy baba,azonnal letettem.(Érdkes módon a beágyazódás környékétől nem nagyon kívántam,hogy rágyújtsak,de napi 1-2 szál elment.)
Akaraterő kérdése,hogy le tudod-e tenni.Nem lehet azt mondani,hogy biztos ez vagy biztos az lesz a babának,ha bagzol,de azt tudnod kell,hogy semmiképp sem használsz vele.Illetve én nem tudnék tükörbe nézni,ha szülés után kiderülne,hogy emiatt lett baja a kicsinek.
Neked kell eldönteni!Ha kicsit utána jársz találsz egy nagycsomó cikket erről,és ott láthatod a veszélyeket.Tanulási zavartól a hiányos végtagokon keresztül a halvaszületésig minden lehet.
2008. febr. 17. 17:26
5/16 anonim válasza:
Mivel a dohányásnakkáros hatasai vannak az emberi szervezetre akkor leirom mi lehet a babával ha dohányzol :növeli a vetélést a méhen belüli elhalást a koraszülés esélye ál fen mivel a méhlepény nem tudja megszürni az anyai keringésben a szénmonoxidot és a nikotint a bab fejlödési rendelleneségnek van kitéve mivel kevés az oxigén hiány és magas a szénmonoxid és a súlyával is gond lehet majd aztána dohánosoknál szülés után gyakoribba bölcsö halál stb remélem segitettem és szépp dohánymentes baba várást kivánok
2008. febr. 17. 17:36
6/16 anonim válasza:
Lehet hogy nem lesz baja, de mi lesz, ha mégis?Én erős dohányos voltam egészen a pozitív terhességi tesztig,de sosem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel,ha csak 1 szálat is elszívnék.Szerintem azért vagyunk emberek, hogy ne az ösztöneink vezéreljenek,és tudjunk uralkodni magunkon.Soha nem fogod megbocsátani magadnak,ha ezen múlott,hogy egészséges-e a gyereked!
2008. febr. 17. 17:44
7/16 anonim válasza:
Én is letettem! A babáért mindent!!!!!!!!! Te vagy a felelős az ő életéért!
2008. febr. 17. 19:41
8/16 anonim válasza:
En azert hogy egezseges babam szulessen a leszokasnal sokkal tobbre is kepes lennek.Szerintem probald meg letenni a cigit ha babat varsz. Kivanok neked is egezseges babat!
2008. febr. 17. 20:56
9/16 anonim válasza:
14 hetes vagyok.Nem vagyok büszke rá, de nem tudtam letenni a cigit.Sem most,sem az előző babánál.Nagylányom egészséges,a kiírt időben született.Ha teheted, akkor azért tedd le a cigit.Bár napi 3-4 szálat szívok, ezt sem kellene.Viszont ha nem gyújtok rá,akkor nem lehet hozzám szólni,remeg kezem,lábam.Reménykedek,hogy ez a babó is egészségesen fog születni.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy helyes ha cigizel,de így is lehet egészséges babád.
2008. febr. 18. 18:15
10/16 anonim válasza:
Miért nem lehet letenni? A baba élete, egészsége nem fontos?
Később ha kinnt lesz ő dönt, h cigizik-e, de amig bent van a hasadban csak is TE felelsz érte!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!