Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől függ hogy cukoroldatos...

Adri baba kérdése:

Mitől függ hogy cukoroldatos löttyöt, vagy tejet és zsemlét adnak a cukorterhelésen? Én nekem zsemlés van!

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
szia, az elsőnél kb 12. hét körül a zsemlés van, a 26. hét körül a cukros lötyi, az hogy mikor helye válogatja
2009. márc. 12. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Laborja válogatja, igazából a szénhidrát terhelés a lényeg, az másodlagos, hogy mivel érik el. A cukros lötty sem annyira borzalmas, mint amennyit szörnyűséget lehet róla haladni.
2009. márc. 12. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ez kórház függő. De úgy hallottam,hogy mindenhol a cukros víz lesz elterjedve,mert az pontosabb eredményt ad. Nekem cukros volt :(
2009. márc. 12. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem volt zsemlés az elején, csak cukros a huszon-valahanyadik héten. Ízlés dolga, hogy ki hogy bírja. Én megittam, de mikor már túl voltam az egészen, hazafele rosszul lettem, majdnem elájultam. Egy ismerősöm még jóízűen kikanalazta a maradék cukrot az aljáról, míg egy másik egy az egyben kihányta.
2009. márc. 12. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
A zsemlés modszer nem a legjobb.Mindenhol más a zsemle összetétele,ez nem ad pontos eredményt.Lehet,hogy most le leszek pontozva,de nem hiszem el,hogy ennyit nem lehet kibirni a kisbaba érdekében.Ez most nem neked szol.De ez már tényleg tul van reagálva.Egyébként semmi érdekeset nem találtam benne.Megittam,várakoztam,kibirtam,tuléltem.
2009. márc. 12. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Holnap megyek én is,nekem is cukros lötyi lesz...24hetes.

De már most kivagyok tőle:)

2009. márc. 12. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugi! Én már 1 héttel előtte ki voltam idegileg,hogy úgyse birom meginni,meg kihányom stb. DE nem volt olyan szörnyű,én rosszabbra számitottam. Csak utána egész nap fáradt voltam. Tuti nagyon kikésziti a szervezetet :(
2009. márc. 12. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is zsemlés lesz (18 hetesen). A helyzet az, hogy nem lehetett semmi közül választani ez van!

A védőnőnél lesz én másról nem is tudok! Szerdán megyek!

Én is biztos megtenném a gyerekemért, mert vénát sem találnak soha vérvételen.(azt is kibírom)...

17+5 hetes kismami

2009. márc. 12. 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok holnap megyek én is és cukros lötyi lesz válunk is.
2009. márc. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!