Vérző fogíny terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Már voltam fogorvosnál, és ő azt mondta, hogy használjak Listerine szájvizet. Használom is, de nem igazán használ a vérzésre. Tud valaki valamit, amitől elmúlik, vagy legalább enyhül. (Csak fogmosáskor szokott vérezni.)2011. máj. 15. 20:13
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem a Corsodyl vált be. Nagyon rossz, keserű íze van, viszont használt!
2/6 anonim válasza:
A Parodontax és az Elmex fogkrém is jó. Csökkenti a vérzést, de nálam nem múlt el, csak szülés után kb. egy héttel. Ezzel a fogorvosok sem tudnak mit kezdeni, de kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az egész várandósság alatt! :)
3/6 anonim válasza:
Én még vettem curaprox fogkefét. Annak jó puha a sörtéje.
És paradontax fogrém. Nem szüntette meg, csak enyhítette.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom amikoet írtatok, hátha valamelyik használ, vagy legalább enyhíti. :-)
2011. máj. 16. 09:06
6/6 anonim válasza:
én is a corsodylra szavazok, tényleg iszonyú íze van, néha majdnem visszajött, de ha rendszeresen, reggel is és este is használom, akkor javul a helyzet. nem mondom, hogy tökéletesen megszünteti, de a hét napból mondjuk csak 2-3-at vérzik.
most már van alkoholmentes változata is, az mintha nem lenne olyan keserű, de lehet, hogy csak megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!