Mit csináljak? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Sziasztok!17 éves vagyok és Április 25.én volt egy kis baleset...a második menetnél lecsúszott az óvszer és bennem maradt,de nem tartott ez sokáig meg elötte már egyszer elment a párom.Sajnos azt nemtudom mikor kellene megjönnie mert soha nem számolom mert mindig máshogyan jön meg:/De már szerintem meg kelett volna jönnie:/volt 2-3 napig amikor görcsölt a hasam:/Eléggé félek...nehogy terhes legyek:/ Anyukámnak nem akarom elmondani és nem is merem...:/2011. máj. 15. 15:47
11/20 anonim válasza:
Valószínű, sőt biztos, hogy nem így fog tanulni...nem tőletek...nem is értem, mire ez a nagy felhajtás részetekről, védekezett, baleset történt, nem jegyezte a menstruációt...ettől nagyobb bűne ne legyen. És a történtek után bizonyára jegyezni fogja, ha akarja papíron, ha úgy nem megy, akkor neten...részemről csak tanács volt. És talán nem érted, de ez tény, hogy akkor kell itt véleményt írni az ember cselekedetéről, ha ezt kéri...mivel nem egy névtelen, ismeretlen személytől vár sztem "megáll az eszem..." vagy hasonló kijelentést. Ha valaki tanácsot kér, mert meg van ijedve, vagy akármi, akkor tanácsot kell neki adni...egyébként ez nem csak erre a témára vonatkozik, hanem most telt be a pohár nálam...mivel nem tudom már hanyadik kérdést olvasom mostanában, ahol szegény kérdezőket egyesek csak letolják...hogy talán még rosszabbul érezze magát. És elnézést kérek, hogy kicsit robbantam...:)
12/20 sumergo válasza:
Én pontosan azt írtam, hogy megjegyezni én sem tudnám hónapról-hónapra. Pontosan ezért van a naptáram. Ha kihúzom a tamponos fiókot kiszúrja a szemem! És akkor nem tudom elfelejteni. És tényleg nem játék ez, nemcsak a terhesség miatt.
14/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm szépen mindenkinek:) Holnap csinálom a tesztet...:/ nagyon félek..remélem nem lesz semmi baj:S
A jelölgetésről meg csak annyit hogy nagyon feledékeny vagyok és nekem is volt naptáram,de még abba is elfelejtettem jelölgetni meg nem rendszeresen jön meg:/
2011. máj. 16. 16:28
15/20 anonim válasza:
Ha teszteltél megírnád az eredményt?
16/20 anonim válasza:
Ezért írtam: www.ciklus.hu Regisztrálsz, és van egy naptár az oldalon, ahol bejelölöd, h mikor jött meg. Mivel be lesz majd több ciklusod is jelölve, ezért majd kapni fogsz e-mailt, hogy mikor készülj, mert hamarosan meg fog jönni. Nekem sem volt soha rendszeres, de a gép, ami kiszámolja neked, kb be fogja határolni, h mikor számíthatsz rá, valamint szól amikor ovulációd van, mivel ezt is kiszámolja, és így akkor még nagyobb odafigyeléssel tudtok védekezni, nehogy baj történjen...persze egyébként is nagyon oda kell figyelni, de baleset bárkivel megeshet! És kapni fogsz e-mailt, h "hahó, nem jelölted be a ciklust, vagy talán terhes vagy?" és így nem fogod elfelejteni! Valamint ha egyszer terhes leszel, azt is be tudod jelölni, és kiszámol neked mindent, és kapsz hetente egy levelet, amiben le lesz írva, h mekkora a babád, mi történik akkor épp veled, stb stb. Szóval, gondolom a mail-jeid sűrűn megnézed, úgyh nem fogod biztos elfelejteni, veszteni nem vesztesz vele! Hm? Mit szólsz? Írj miután teszteltél, hogy mi újság?! üdv
18/20 A kérdező kommentje:
Negatív lett!!!!:)))Eléggé meg nyugodtam:)Amúgy nektek mi a véleményetek a fogamzásgátló tablettáról?mert halottam hogy szőrösödik,meghízik tőle az ember:/ és ezért sem akarok nagyon szedni:/
2011. máj. 18. 14:54
19/20 anonim válasza:
17:01 vagyok. Akkor örülök :) A fogamzásgátlóval kapcs: én egy kis ideig szedtem, m nagyon erős menstruációs görcseim voltak...nekem egy cseppet sem segített, nem híztam, és nem szőrösödtem...de valószínűleg rossz fog.gátlót írt ki az orvos, és egy hónapig nem múlt el a vérzésem, valamint soha nem voltam pattanásos fajta, hát akkor nem volt az arcomon tiszta rész :( Abba is hagytam, és hónapjaimba került mire helyrejöttem...De ez az én tapasztalatom, viszont nagyon sok ismerősöm szedi, és kutya bajuk...nem híznak, nem szőrösödnek, sőt van aki lefogyott tőle :) És van akinek gyönyörűen kitisztult az arca mióta használja :) Úgyh sztem senki nem tud neked ebben komolyabban segíteni, ki kell próbálni, lehet, hogy neked nagyon be fog válni...:) Kívánom hogy így legyen :) Üdv
20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöööm:) Majd lassan lehet kipróbálom:)
2011. máj. 19. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!