Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? SEGÍTSETEK!

Mit csináljak? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Sziasztok!17 éves vagyok és Április 25.én volt egy kis baleset...a második menetnél lecsúszott az óvszer és bennem maradt,de nem tartott ez sokáig meg elötte már egyszer elment a párom.Sajnos azt nemtudom mikor kellene megjönnie mert soha nem számolom mert mindig máshogyan jön meg:/De már szerintem meg kelett volna jönnie:/volt 2-3 napig amikor görcsölt a hasam:/Eléggé félek...nehogy terhes legyek:/ Anyukámnak nem akarom elmondani és nem is merem...:/
2011. máj. 15. 15:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj meg, aztán tesztelj!
2011. máj. 15. 15:55
 2/20 anonim ***** válasza:
23%
Figyelj egyáltalán nem biztos,hogy terhes vagy,de persze tesztelj.Ha még is terhes vagy ne vetesd el semmi képen ha nem tudod felnevelni akkor inkább ad őrökbe.
2011. máj. 15. 16:02
 3/20 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet! Gyógyszertár-Dm-Rossmann stb
2011. máj. 15. 16:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Szia! Először is, nyugodj meg, nem hiszem, hogy baj lesz...Ha hamarosan nem jön meg, vegyél tesztet. A másik dolog, én sem tudtam soha fejemben tartani, hogy jelölgessem a menstruációm a naptárban, és véletlen rátaláltam egy nagyon jó oldalra a neten, a cím www.ciklus.hu, mivel minden nap gépezek, legalább is sűrűn, ezért csak itt bejelölöm, mellesleg értesít, h mikor van ovulációs időszakom, és ha elfelejtettem bejelölni a vérzést, akkor kaptam mailt, h teszteljek! Jó oldal tényleg! Valamint ha tényleg ilyen szépen vigyáztok, és mégis véletlen baleset történik, akkor van 72 órás esemény utáni tabletta, ami megakadályozza a teherbeesést, ha már megtörtént a baj...DE ezt nem szabad sokszor alkalmazni, azt hiszem maximum félévente egyszer, de remélhetőleg nem fordul ilyen többet elő...ezt is tapasztalatból írom, mert én is jártam hasonlóan 18 évesen, sajnos megesik az ilyesmi...fel a fejjel! Remélem, tudtam segíteni...
2011. máj. 15. 16:50
 5/20 sumergo ***** válasza:

Tesztelj!

Azt ugye nem mondjátok komolyan, hogy annyira nehéz követni, mikor menstruáltok? Az eszem megáll! Ha kimarad a mensi, nem csak terhes lehetsz, hanem más komoly probléma is lehet! Komolyan tessék erre figyelni, ez nem játék. A megoldás pedig pofonegyszerű. Ahol tartod a tampont stb, tegyél oda egy kártyanaptárat és egy tollat. Mikor odamész, hogy kivedd amire szükséged van, csak 1 mozdulat, hogy x-et tegyél. Ha már az első nap megvan, a többi nem annyira lényeges. Én is ezt csinálom amióta megvan, és jól működik.

2011. máj. 15. 17:46
 6/20 anonim ***** válasza:
66%
Negyedik válaszoló vagyok. Kedves utolsó, ahelyett, hogy kioktatjuk a másikat, esetleg próbálhatunk adni neki olyan tanácsot, amit könnyen, és biztosan be tud tartani...ezt tettem én is. Mivel küld e-mailt ez az oldal, ezért nincs esély, hogy elfelejthesd bejelölni a dátumot...mellesleg, ha esetleg te is voltál fiatal, tudhatod, hogy elveszi sok "fontos" dolog a figyelmed...ilyenkor ez normális...illetve később is, és ha valaki szétszórt, erre van megoldás, az imént írtam, hogy mi...Ja, és nem vita tárgyaként válaszolok neked, hanem azért mert igen is nagyon sok nő van, aki elfelejti bejegyezni, vagy rosszabb esetben nem is érdekli, hidd el, rengeteg van...Nem a nehézségről van szó, egyszerüen feledékeny vagyok, talán ez nem akkora bűn, ha igyekszem korrigálni...üdv
2011. máj. 15. 18:02
 7/20 sumergo ***** válasza:
Jó tanácsnak szántam, nem kioktatásnak.
2011. máj. 15. 18:03
 8/20 anonim ***** válasza:
62%

Én nem kioktatásnak látom azt a választ, sőt szerintem igaza van, hogy ilyen korba szétszórt? mert, felnőtt korba nem az valaki? Ennyit tényleg nyomon lehet követni, ha már elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen! Ennyi, nem kell egyből a másikat letolni, mert nem egyezik a véleményetek!

Kérdezőhöz pedig annyit, hogy nem valószínű, hogy terhes vagy, de egy pár nap és csinálj tesztet!

2011. máj. 15. 18:51
 9/20 anonim ***** válasza:
66%
Kedves utolsó! A "megáll az eszem" kijelentésre irtam többek között a válaszom, ami kicsit sértő, mivel nem minden ember egyforma, jó lenne ezt már elfogadni végre...És attól, hogy ti azt valljátok, hogy ennyit igazán meg lehet jegyezni stb stb. attól még nem fog megváltozni senki, ha feledékeny, valószinű sajnos az is marad...és nem toltam le senkit, ki is jelentettem, h nem vitatkozni szeretnék, csupán szeretném megélni azt, hogyha valaki kérdez valamit, akkor senki nem véleményezi(ha nem kéri a kérdező) a megtörtént dolgait, mivel nem ismeri az illetőt, hanem egyszerüen tanácsot ad...mivel ennek az oldalnak ez a célja először is, nem az hogy kinyilvánítsuk "nem egyetértésünket" a másik személy felé...hangsúlyozom még egyszer, a probléma az, hogy mindenki azt gondolja itt, legalább is a többség, hogy tőle nincs okosabb, és ez sajnálatos...Az véleményét a dologról pedig majd elmondja neki az anyja, apja, barátai stb., mivel az ő dolguk. Remélem, most már érthető volt
2011. máj. 15. 19:14
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
Ez az oldal nem csak tanácsadásra van, de az eltérő nézeteket is meg lehet sőt meg kell osztani, mert tényleg mindenki okosabb, de mivel nem vagyunk egyformák, csak a saját tapasztalatokat tudjuk leírni és néha nem árt a "kioktatás sem", hogy legközelebb az illető tanuljon az esetéből!
2011. máj. 15. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!