Mit csináljak? SEGÍTSETEK!
Tesztelj!
Azt ugye nem mondjátok komolyan, hogy annyira nehéz követni, mikor menstruáltok? Az eszem megáll! Ha kimarad a mensi, nem csak terhes lehetsz, hanem más komoly probléma is lehet! Komolyan tessék erre figyelni, ez nem játék. A megoldás pedig pofonegyszerű. Ahol tartod a tampont stb, tegyél oda egy kártyanaptárat és egy tollat. Mikor odamész, hogy kivedd amire szükséged van, csak 1 mozdulat, hogy x-et tegyél. Ha már az első nap megvan, a többi nem annyira lényeges. Én is ezt csinálom amióta megvan, és jól működik.
Én nem kioktatásnak látom azt a választ, sőt szerintem igaza van, hogy ilyen korba szétszórt? mert, felnőtt korba nem az valaki? Ennyit tényleg nyomon lehet követni, ha már elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen! Ennyi, nem kell egyből a másikat letolni, mert nem egyezik a véleményetek!
Kérdezőhöz pedig annyit, hogy nem valószínű, hogy terhes vagy, de egy pár nap és csinálj tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!