SEGÍTSETEK! A jofogason babholmit venni 16000ért 100db kisruha küldtek képeket is nagyon szépek szinte ujak, átutalom a pénzt és utána postázzák. Beszedik a pénzt és lelépnek (JÁRT ÍGY MÁR VALAKI?
Én az ilyen nagyobb összegűeket úgy oldottam meg, hogy megbeszéltem velük, hogy felét előre utalom, felét viszont utólag. Legyen ő is bizalommal felém! Volt aki elsőre felháborodott, de utána mégis jelentkezett, hogy oké jó lesz így is!
Én nem merném előre átutalni az egész összeget!
én a vaterán és a teszveszen szoktam ruhacsomagot venni. ott sokkal olcsobban lehet venni ruhacsomit. nekem eddig mindenem megérkezett, a lényeg h ajánlottan kérd, bár ennyi ruci csomagként jön csak el, az után is bizonyitható h feladta ha nem kapnád meg s utána lehet járni.
ha viszont csak benyeli a pénzt s nem ad fel semmit, nem sokat tudsz tenni. ez mindig mindenhol benne van...akármelyik oldalról rendelsz is...
Akkor a dolog kézenfekvő. Beszéld meg vele, hogy átutalod azt az összeget, amibe az eladónak kerülne az utánvétes feldás, így ő semmiképp sem bukik az ügyön, ha nem veszed át a terméket és akkor ő is nyugodt szívvel feladja majd. Te pedig kevesebbet buksz, ha mégsem postázza.
Mindenesetre csinálj a weboldalról egy mentett képernyőt és tedd el a levelezést, hogy később legyen bizonyítékod. Mást nem nagyon tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!