Van valaki akinek azt javasolták, hogy a terhesség végéig szedje az Elevitet?
Szia, én terhesség előtt 3 hónappal szedtem, most terhességem alatt végig szedem, eredmény 25 hetes uh-n a kislányom 24+2 hetesnek felelt meg, szóval nem úgy néz ki hogy óriás bébi lesz tőle. Sok ismerősöm végig szedi, és nem lettek nagy babáik!
Üdv: 28 hetes kismama
A húgom végig szedte az ELEVIT-et, Ő maga 40 kg-t hízott a baba időre született 2600 grammal.
Én csak az első 3 hónapban szedtem, 9 kg -t híztam, a kislányom 4500 gram lett. Hol itt az összefüggés?
Én nem akartam h étvágyat csináljon, volt így is elég. :)
Szia
Én először elevitet szedtem a fogantatást megelőzően 2 hónapig, aztán a várandósság első heteiben is.
14 hetesen kivették a vakbelemet, és akkor áttértem a Gravidára, mert egyéb Béres készítményeket is kellett szednem, és a dokik szerint így optimálisabb volt a vitamin-bevitel.
2370 grammal született a lányom és 49 centivel, szóval nem nevezhető óriásbébinek (én 172 cm vagyok ,a férjem 188cm)
A környezetemben több kismama is szedett ilyen-olyanmagzatvédő vitamint, voltak, akik végig, de nem születtek átlagnál nagyobb babáik.
Pont a napokban olvastam egy szakkönyvben, hogy tévhit a terhesvitaminos óriásbébi! Inkább szedd végig a vitamint, az tuti nem árt! Én szedni fogom, az biztos! :-)
5 hetes km
Én szedtem végig. 14 kg-ot híztam, a lányom 40. hétre született, 3 kg volt.
Szerintem nincs összefüggés a hízás, a baba súlya, az Elevit szedése között. Genetika inkább.
Szia!
Szerintem sincs összefüggés a vitaminok és nagy születési súly között. Én most 22 hetes vagyok. 3. doboz Elevit-et szedem, előtte Gravidát szedtem, de rosszul éreztem magam tőle ezért váltottam. Én végig fogom szedni a terhesség alatt és a szoptatás ideje alatt is.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!