Ha azt mondták 6 hetesen az uh-on hogy egy szívhang és
egy élő embryo, akkor az ugye 1 baba, és nem lehet
belőle kettő?
Figyelt kérdés
Már bocs az idióta kérdésért, de én már ilyeneket is hallottam,hogy egy embrióból a következő uh-ra kettő lett.
2009. márc. 12. 10:47
1/9 anonim válasza:
Az általában tényleg egy, de biztos volt már olyan akinek a 6. hét után vették észre, hogy nem csak egy baba van.
2009. márc. 12. 10:48
2/9 anonim válasza:
Eggyik ismerősömnek 12 hetesen vették észre,hogy kettő babája van,első uh-án 5hetesnek állapították meg 1 babával,azt mondták neki azért nem látták mert takarásban volt és még nagyon pici volt a terhessége.De ez ritka álltalában megtudják mondani 1 vagy 2 baba van.
2009. márc. 12. 10:53
3/9 anonim válasza:
Tényleg előfordul néha, hogy nem veszik észre a másik babát, de azért ez nagyon ritka!!:)
2009. márc. 12. 11:01
4/9 anonim válasza:
ritkán, de előfordulhat hogy később veszi készre
pl egyik barátnőmnek a 7 hetesen 1-et láttak, de mondták neki, hogy jó nagy :)
két hét múlva kiderült hogy ikrek...
2009. márc. 12. 11:06
5/9 A kérdező kommentje:
Pontosan így van írva a papíromra:In utero, szabályos petezsák, benne szabályos szíkhólyag és egy élő embryo detect.ez akkor 1 baba ugye megnyugodhatok?
2009. márc. 12. 11:30
6/9 anonim válasza:
Az egy az 1! :-)
De ahogy előttem írták, lehet, hogy takarja egyik a másikat. Azért igen kicsi a valószínűsége!
Nem tudom, de én ilyeneken nem agyaltam. Ha kettő, hát kettő. Ikreket váró kismamák olyan boldogan írták itt, hogy nem egy, hanem több Pocaklakójuk van! :-)
Azért drukkolok, hogy egy legyen, mert ahogy olvasom, nem vágysz ikrekre! :-)
2009. márc. 12. 11:53
7/9 anonim válasza:
Hát akkor én is drukkolok, hogy egy legyen!
De saját példámból kiindulva, lehet az még három is! :D Nekem 5 hetesen 1 volt, 7 hetesen 2, 12. hetesen meg már látszódtak mind a hárman. (és sokszor az egypetéjű ikerek még csak ilyenkor osztódnak, ezért nem lehet még látni,mert nagyon picik)
2009. márc. 12. 13:54
8/9 anonim válasza:
5-6 hetesen, amikor már hallható a szívhang is, akkor már szépen látható a petezsákban a magzat is. Nekem ikrek vannak. 2 petezsák. Külön-külön megnézték, hogy egy-egy petéjűek-e. Mutatták a monitoron és képet is kaptam. Tehát látható, hogy a petezsákon belül egyedül van e a kicsi lakócska. Igenis legyen alapos a vizsgáló!
2009. márc. 12. 20:48
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon alaposan megnézték, de még nem láthattak volna semmit, akármennyire nézik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!