Szívhang utalhat a baba nemére?
Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy ha lasabban ver a baba szíve, akkor fiú van a pocakban. Sajnos nem találom az oldalt ahol olvastam, így nem tudom mennyi számít lassúnak. Az én babámé általában 142 körül van. Még két hetet kell várnom a következő uh-ig, ahol talán megmutatja magát. Nagyon nehezen bírom.:(2011. máj. 18. 17:05
1/6 anonim válasza:
Hülyeség szerintem!Gart a babához!
2/6 A kérdező kommentje:
A védőnőt is kérdeztem, de azt mondta, hogy még picike(akkor voltam 16 hetes) ahhoz hogy ez alapján meg lehessen állapítani. De az akkori érték alapján így lány lenne. De azt is mondta, hogy lehet, hogy éppen alszik stb. ami befolyásolja a szívverését.
2011. máj. 18. 17:21
4/6 anonim válasza:
Én 140-et olvastam. 140 alatt fiú, 140 felett lány.
De ez egy marhaság. Biztos, hogy semmi alapja.
5/6 anonim válasza:
Sok mindent hallottam már,de ez még nekem is új!XD Kizárt dolognak tartom egyébként.
6/6 anonim válasza:
Ezt még nem hallottam, de egyébként a kislányomnak sosem volt alacsony, mindig 150 feletti :)
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!