2 hetes terhes vagyok meg marad a baba? Amiért még ilyen kicsi?
Öööö... ha a baba 2 hetes akkor 4 hetes terhes vagy.
Egyébként mindenki ennyi idős terhesen kezdi, aztán a többségnek megmarad, és sajnos pár anyukának nem. De hogy nálad hogy lesz, azt itt senki nem tudja megmondani.
Két hetes terhesség nincs. Ha az embrió 2 hetes akkor 4 hetes terhes. Ilyenkor még olyan kicsi, hogy csak a petezsák látszik (vagy az sem) és a megvastagodott méhnyálkahártya.
Mi számít nálad kicsinek?
Két hetes terhesség az épp peteérés, fogantatás, vagyis ilyen korú terhesség gyakorlatilag nincs is.
Általában pár hetes terhesen igen kicsi a baba és néha megmarad, néha nem. Ha megmarad egészséges lesz, vagy nem.
Bizonyára volt már más is ilyen (milyen??)helyzetben.
Amúgy valóban totál értelmetlen az egész kérdés, egyben is és külön külön is.
Ez csak kamu lehet... ilyen hülye kérdés nincs :)
JÉéééé képzeld, mindenki ilyen helyzetben van akkor amikor a terhessége első napjaiban van.
voltunk egy páran ebben a helyzetben. de "akkor" nekem még nem voltak ilyen aggályaim :DDDD
különösen a méreteket illetően :))
(bocs. kérdező, hogy itt mulatozunk a kérdéseden.. de kerken két hetes terhesen én éppen szeretkeztem :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!