Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hetes terhes vagyok meg...

2 hetes terhes vagyok meg marad a baba? Amiért még ilyen kicsi?

Figyelt kérdés
és ha megmarad egészséges lesz?? valaki volt már ilyen helyzetbe???
2011. máj. 13. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Két hetes? Azt honnan tudod? Vagy két hete maradt el a vérzésed? Nem értem a kérdésed,mért ne maradna meg ha terhes vagy? Mert még kicsi a terhesség,minden terhesség így kezdődik!
2011. máj. 13. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

Öööö... ha a baba 2 hetes akkor 4 hetes terhes vagy.

Egyébként mindenki ennyi idős terhesen kezdi, aztán a többségnek megmarad, és sajnos pár anyukának nem. De hogy nálad hogy lesz, azt itt senki nem tudja megmondani.

2011. máj. 13. 10:57
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

Két hetes terhesség nincs. Ha az embrió 2 hetes akkor 4 hetes terhes. Ilyenkor még olyan kicsi, hogy csak a petezsák látszik (vagy az sem) és a megvastagodott méhnyálkahártya.

Mi számít nálad kicsinek?

2011. máj. 13. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Ez tényleg fura kérdés! Ha két hetes terhes vagy, akkor most esel teherbe igazán, vagyis két hete maradt el a vérzés, és most van peteérésed. Vagy négyhetes, de azt még szinte ki se lehet mutatni, annyira kicsi. Miért aggódsz igazán?
2011. máj. 13. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Két hetes terhesség az épp peteérés, fogantatás, vagyis ilyen korú terhesség gyakorlatilag nincs is.

Általában pár hetes terhesen igen kicsi a baba és néha megmarad, néha nem. Ha megmarad egészséges lesz, vagy nem.

Bizonyára volt már más is ilyen (milyen??)helyzetben.

Amúgy valóban totál értelmetlen az egész kérdés, egyben is és külön külön is.

2011. máj. 13. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez csak kamu lehet... ilyen hülye kérdés nincs :)

JÉéééé képzeld, mindenki ilyen helyzetben van akkor amikor a terhessége első napjaiban van.

2011. máj. 13. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
ez nagyon vicces kérdés. Azt hiszed, mindenki 19 hetesen lesz várandós?
2011. máj. 13. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

voltunk egy páran ebben a helyzetben. de "akkor" nekem még nem voltak ilyen aggályaim :DDDD

különösen a méreteket illetően :))

(bocs. kérdező, hogy itt mulatozunk a kérdéseden.. de kerken két hetes terhesen én éppen szeretkeztem :)))

2011. máj. 13. 14:40
 9/11 sumergo ***** válasza:
Milyen kicsi, az az "ilyen kicsi", ebből mi nem tudunk következtetni. Honnan veszed, hogy 2 hetes? Mert orvos ilyet biztosan nem mond!
2011. máj. 13. 20:29
 10/11 A kérdező kommentje:
bocs nem igy akartam kérdezni!!! mi árt a legjobban a magzatnak?
2011. máj. 16. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!