Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztus 24-re van valaki...

Augusztus 24-re van valaki kiírva? És hogy vagy? Milyen a közérzeted? Mekkora a pocid? És már megmozdult?

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Aug. 30ra vagyok kiírva, de az én és a védőnőm számítása szerint aug. 17. Hát, hogy mekkora a pocim? Sose voltam egy vékony, sőt, amit híztam, leginkább hasra híztam, úgyhogy én saját magamon nemigen veszek észre bármit is. Mások szerint más az állása a hasamnak. Még nem mozdult meg, kicsit félek is, hogy miért nem érzem, bár még lehet kora, állítólag a 18-20hét környékén érzi az ember az első babánál. Meghát mindenkinél más. A közérzetem tökéletes, talán kétszer volt hányingerem az elején, és ennyi. Nem hánytam, nem vagyok kívánós, szóval tökéletes.

Boldog babavárást!

2009. márc. 11. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én is aug. 25-re vagyok. Jól érzem magam, jó a közérzetem is, olyannyira, hogy még mindig dolgozok. Néha fáj a derekam és a lábam, de ez az egész napi állástól van. A pocim óriási, amit mindenki meg is jegyez, hogy koromhoz képest is nagy. Sokszor érzem a kis buborékokat, de határozott rúgásokat még nem. Kellemes várandósságot kívánok neked is!!!
2009. márc. 11. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is augusztus 30-ra vagyok kiírva. Úgy a 13. hétig eléggé szarul voltam, állandóan émelyegtem, hányni nem tudtam. Azóta jól vagyok, talán egyszer tért vissza az elmúlt két hétben a hányinger, de nem volt vészes.

Pocim van, én sem voltam sovány, az utóbbi 1-1,5 hétben nőtt sokat. Persze még nem látszik ruhában, de meztelenül igen és imádom! :-)

Tegnap este éreztem egy buborékot a hasamban, azóta semmi. Nem tudom eldönteni, Ő volt-e vagy vmi más?? De sztem már Őt éreztem... Majdnem elsírtam magam...

Boldog Babavárást Mindenkinek!

2009. márc. 11. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia!En aug.28-ra vagyok kiiirva!Hatalmas a pocim esy mar megmozdult a kis draga!:)Mi mar tudjuk,hogy a kis Dominik lakik a pocimban.:)Amugy különösebb serelmeim nincsennek azonkivül,hogy nehe a derekem nagyon faj es az utobbi napokban eleg nehezen alszom el es sajna eleg rosszul!Boldog bababvarast mindenkinek
2009. márc. 12. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia.Én is augusztus 24-re vagyok kiírva:))))Én jól érzem magam,már volt az AFP is és minden rendben.Már növöget a pocim.....de a mozgás még nem biztos ugyanis nekem első baba és nem tudom még biztosra hogy a babót érezhettem-e!

Veletek mi újság? :)))

Boldog babavárást!

2009. márc. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!