Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes vagyok, és már igen...

14 hetes vagyok, és már igen kerek a pocakom. Nem híztam még, csak 1 kilót. Átalakultam?

Figyelt kérdés
2008. febr. 16. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Szia azt hiszem a szerencsésebek közzé tartozunk 17 hetes vagyok és a 2-ik kg -nál járok viszont nekem is a pocira megy na meg a mellemre biztos máshova is jut csak kevesebb és az is biztos hogy átalakulunk hogy a te szavadal éljek ugyanis 1 hete elkezdet fájni a lábam közt azt hiszem az a szemérem csont olyan mintha izomlázam lenne pedig nem tornázom és sokszor alig birom szétteni a láb :)na nem csak azért:)hanem ha pl török ülésbe szertnék ülni már nem mindig megy azt hiszem tágulok vagy ilyesmi ugy tapasztalom hogy minden hónapnak meg van a saját érdekesége én izgatotan várom a többi hónapot és a szülést is neked is szépp teheséget
2008. febr. 16. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia kb nekem is ekkor kezdődött a gömbölyödés,de nyugi egészen a végéig alakulsz,mindenben nem csak hasilag hormonilag ,mellileg stb..Én 18hetes vagyok és én is cak kb 2 kilót híztam kicsit érzem is magamon,de sztem ez sem annyira vészes viszont próbálok oda figyelni az étrendemre.Vigyázz,mert ha nem voltál kívánós most lassan az leszel.nekem a 16héttől indult be addig semmit nem rágcsiztam-nasiztam,nem is nagyon kívántam meg semmit..most meg néha nem ismerek magamra.szóval okosan,mert hiába telik gyorsan az idő azért még messze van a szülés és a kilók pikk pakk felrakódnak.
2008. febr. 16. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerencsés vagy,és szépen fog növekedni most már a pocid, a méh is egyre nagyobb lesz!Nekem is 16, héttől kezdett olyan lenni hogy főleg este 6 után voltam a legkívánósabb,és nem igazán tudtam magamnak parancsolni, reméljük Te ügyesebb leszel:-))Én még este fél tízkor is ettem, na ez az amit nem szabad.

Nagyon boldog babavárást!

2008. febr. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!