Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék farkasétvágy...

Mit tehetnék farkasétvágy ellen? 19 hetes vagyok és soha nem elég a kajából.

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én 21 hetes vagyok,és állandóan ennék én is. A rossz ebben csak az hogy diétára fogott az orvos!! Én azt tudnám tanácsolni neked hogy amikor ehetnéked van egyél gyümit+olyanokat ami nem hizlal! Nehogy ugy járj mint én!
2009. márc. 11. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
kétóránként egyél pár falatot. az sokat segít!!! reggelire egy szendvics, két óra múlva egy alma, ebédre leves, majd megint 2 óra múlva a második, majd kora délután gyümölcs ismét, egy kis nasival megtoldva, majd vacsira én ettem megint 1-2 szendvicset és utána már csak joghurt és gyümölcs. A sokszor kevés kaja nagyon hatásos és nem hízlal mintha egész nap ennél. 3-4 nap és hozzászokik a szervezeted ne aggódj. Viszont ha nem próbálsz meg váltani tényleg diéta lesz és az maga a pokol!!!! üdv :)
2009. márc. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!