Június 24 körül van valaki kiírva?
Meséljetek, hogy vagytok, éreztek valami különöset?
Mekkorára saccolták a babátokat?
Megoszthatnánk tapasztalatainkat...
Szia!
Én júni.21.-re vagyok kiírva, ma töltöttem a 34. hetet. Eddig minden rendben volt, sajnos pénteken lelombozott az orvosom. Sajnos a méhlepény egy része el van öregedve, ezért nem fejlődik rendesen a babám. Pénteken csak 1710g-ot mért a doki UH alapján. 4D szerint egyébként 2 héttel fiatalabb a babám,ebben az esetben örülnék is neki,mert akkor megfelelne a korának. Most a 35.hétre előrehozták az első Ctg-t és Uh-t,valamint vérvételen voltam, vérszegénységet mutat az eredmény. Ha jövőhéten a vizsgálatok azt igazolják,h nem táplálja a lepény rendesen a babámat,akkor beindítják a szülést!:( Nagyon szomorú vagyok,de remélem még ezt a 6 hetet majdcsak együtt töltjük, és elérünk legalább 2500g-ot!!! Egyébként nagyon jól érzem magam, virgonc a kislányunk odabent, magzatvíz rendben, méhszáj teljesen zárt! Majdnem mindent megvettünk már, apróságok és textíliák hiányoznak még. És ti hogy vagytok? Remélem minden rendben! És bocsi,h ennyi negatívumot írtam,de jól esik kiírni magamból!
Sziasztok!
Én június 22-re vagyok kiirva.Nekünk is kislányunk lesz,jól érzem magam csak az alvás megy nehezebben.Mi még a ctg és vérvétel előtt állunk de remélem minden rendben lesz.31 hetesen 2 kilóra becsülték a súlyát.Nálunk is minden meg van már, persze egy két apróságot mindig kitalálok ami még hiányzik:)Már nagyon várjuk őt és remélem a szülésnél is minden rendben lesz:)
Szia.Én június 23-ra vagyok kiírva,a második babát várom,már van egy nagy fiam aki már lassan 3éves lesz:-).A tesó is kisfiú lesz.Nagyon aktív baba,sokat fészkelődik,éjjel-nappal szinte meg sem áll,remélem még nem kifelé kacsingat,mert még kicsit kisebb is az átlagnál,kb.10nappal.Az utolsó uh.szerint 1600g körül van,de néha sokkal nehezebbnek érzem.A méhszájam már nyílik,2120 volt az utolsó vizsgálatkor.Amúgy jól érzem magam,sokat jövünk-megyünk a naggyal,már megvan minden ami a babának kell,már csak őt várjuk.Sokat csuklik,és néha elég fájdalmas mozdulatokat tesz.Már várom,hogy kint legyen,bár már tudom mi vár rám,így picit be vagyok már tojva:(.Mindenkinek kitartás,és boldog babavárást kívánok:-)
Üdv
Sziasztok!
Nekünk is majdnem mindenünk meg van már véve. Még a kád hiányzik és készen vagyunk.
Lassan én is összepakolom a táskámat, már megvettem abba is nagyjából mindent.
Én is félek a szüléstől, de nagyon várom már a kislányunkat.
Én Cegléden szülök, ti merre?
Jó egészséget kívánok mindenkinek!
12:12 válaszoló vagyok.
Én Veszprémben szülök majd,idevalósi is vagyok:-)Már én is várom a végét,kicsit fárasztó már a nagyfiú mellett,már ő is nagyon várja az öcsit.Pelenkázó szivacs,esővédő,szúnyogháló,napernyő(ezek tönkrementek)ezeket még beszerzem,ja meg cumit:)aztán már tényleg csak a bébi hiányzik.
Üdv
Szia! És az, hogy nyílt a méhszájad az mekkora gond? Azt lehet egyébként érezni ha nyílik? Többet kell gondolom pihenned. Nekem még zárva volt múlt héten.
Sok sikert és boldogságot kívánok a két gyerkőchöz! :)
Remélem június végén nem lesz még szörnyű meleg és nem sülünk meg a kórházba! :)
Szia.Többedszer szülő nőknél,hamarabb nyílik,mert már be van járatva:-).Ez nem is lenne gond,ha többet tudnék pihizni,de egy 3éves örökmozgó mellett ez nem mindig kivitelezhető:(.Sajna hamarabb is születhet a babó,ez a hátránya,de remélem még azért legalább 3hetet kibír még odabent.Szerintem nem lesz még vészes a meleg,június végén,a nehezén már túl leszünk mire megjön a nagy meleg:-).Én a nagyobbik fiamat,augusztus 31.-én szültem,na akkor már nagyon meleg volt,bár a szülészeten nálunk van klíma(szülőszoba,vajúdó),persze a szobába meg összeragadtunk a gyerkőccel szopizás közben:-).Próbálj te is sokat pihizni,és kitartás,nincs sok már vissza:-)
Te mikor szülsz?
Üdv
12:12
Ismét én:-)Amikor nyílogat a méhszáj,nekem legalább is olyan érzés mintha kést forgatnának benned(hüvely tájékon),és picit keményedik is a pocak.Én egyből tudtam,hogy ez van,mert a nagy fiammal is kinyílt már a 30.hét körül és ugyanezt éreztem.Bár ő csak 4nappal született korábban,és nagyon nehezen tágultam,hogy most mi lesz majd elmesélem:)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!