Ki van kiírva június 20-ra? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Én holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mond-e valami újat. Egyelőre zárva van a méhszájam, pedig néha görcsölgetek, meg keményedik a hasam. Ki hogy van? Izgultok? Én már alig várom...2010. jún. 11. 16:06
1/3 anonim válasza:
Szia, én úgyan nem 20.-ra vagyok kiírva hanem 14-re de semmi jele hogy ki akarna bújni a baba.. pedig jó lenne már. nagyon várom a kis futyist:)
2/3 anonim válasza:
Szia én is elvileg 20.-ára vagyok kiirva,de még semmi jele,hogy jönni akarna a babucink.Nagyon ritkán görcsölgetek,keményedek.De semmi más
3/3 anonim válasza:
Sziasztok!Én júni 16-ra vagyok kiírva!36 hetesen elment a nyákdugóm és C2100 a méhszájam!Majd kedden megyek a dokimhoz és ha péntekig nem szülök,akkor beindítja!:)Elmegy nyaralni és nem mindenképp nála szeretnék szülni!/bizalom/:)Már nagyon izgulok és nagyon várom,hogy megszülessen a 2. kislányunk!:)Könnyű szülést és jó babázást kívánok nektek!:):)Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!