Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj, ha kb.5-6 hetes...

Az baj, ha kb.5-6 hetes terhesen vérzek?

Figyelt kérdés
Már egyszer volt egy vetélésem,amit műtéttel kellett befejezni.Most újra pozitívat teszteltem!Péntekre van időpontom a nőgyógyászhoz,viszont ma kicsit véreztem!Nem teljesen piros,inkább barnás piros.Félek!Lehet megint vetélés lesz a vége?
2011. máj. 11. 18:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én is íg voltam, és pont ebben a terhességi korban.

Az orvost azonnal felkerestem, aki Utrogestant írt fel 2*2-t, Rutascorbint kellett szednem szintén 2*2-t, Béres féle magnézium+B6-ot napi 2-t reggel és este, ennyi.

Egy jó hét alatt elmúlt minden problémám, bár igaz, hogy végig feküdtem!!!

Irány az orvos, nincs mire várni, kivéve, ha nem ragaszkodsz a terhességedhez... amit kétlek!!! :)

2011. máj. 12. 11:55
 12/23 A kérdező kommentje:
Nagyon ragaszkodom a terhességhez.Köszönöm mindenkinek a bíztatást.A folyás nem is piros,inkább olyan színű mint a széklet!Sötétbarna.
2011. máj. 12. 16:14
 13/23 anonim ***** válasza:
És még nem voltál orvosnál? Mikor mész?
2011. máj. 12. 16:16
 14/23 anonim ***** válasza:
az arnyalat nemszamit...mindenkeppen ver!!! es az nem jo. ha nem kezded el szedni a progeszteront akkor veteles lesz a vege...
2011. máj. 12. 16:52
 15/23 Adri baba ***** válasza:

nekem is ilyen volt pont ebben a korszakban mint neked,amint irtam is az előbb.Azt mondta a dokim hogy elöfordul ilyenkor nem kell aggodni...

minden rendbn is volt most 2 éves:)ה

2011. máj. 12. 17:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Voltál dokinál?
2011. máj. 13. 15:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Én a te helyedbe azonnal indultam volna ha kell akár gyalog.Hogy vagy?Mi van veletek?
2011. máj. 13. 15:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen mindenkinek a bíztatást és a jó tanácsokat is!Örömmel közlöm veletek,hogy igen,voltam orvosnál,aki teljes mértékben megnyugtatott,hogy nincs semmi baj.Magne B6-ot kell szednem még az elevit mellé.Hallottam a kisbabám szívhangját is és láttam is az ultrahangon!De azt mondta az orvos,hogy még egy cukrot sem emelhetek!Szóval fekvésre vagyok fogva.De nem baj a lényeg,hogy már én is nyugodt vagyok,hogy nincs semmi baj.
2011. máj. 13. 18:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Ja és persze én vagyok a világ legboldogabb kismamája:-)
2011. máj. 13. 18:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki nevében írhatom,hogy nagyon örülünk,hogy minden rendben van.Vigyázzatok magatokra!

Üdv:33 hetes kismama

2011. máj. 13. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!