Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másoknak is viszket a pocakjuk...

Másoknak is viszket a pocakjuk, azon a helyen ahol valószínű a baba van?

Figyelt kérdés
18 hetes kismama vagyok és tegnap óta egy ponton a köldökömtől lejjebb egy kicsit balra folyamatosan viszket, ez mitől van?
2009. márc. 11. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attol hogy feszül a böröd és ki van száradva. Tágul a bör.
2009. márc. 11. 13:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem ott szokott viszketni, ahol a bőröm feszül, ahol én már nagyon szépen ki vagyok repedezve! Amúgy néha van, hogy ott viszketek, ahol a kincsem éppen kinyomja a kis popóját. :) Kenegesd! Attól talán jobb lesz!

28 hetes kismami

2009. márc. 11. 13:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Mivel lehet ilyenkor bekenni, bármilyen testápoló jó vagy van rá külön erre a célra megfelelő?
2009. márc. 11. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Én a rosmannban vásárolt testápolót használom, ez direkt kismamáknak van, terhességi csíkokra. Amit nem ajánlanak, az a túl illatosított testápoló. Amit még nagyon dicsérnek, az a kakaóbabos. Nézz szét, nagyon sok félét lehet kapni! Plusz, ha kenegeted, akkor rugalmasabb lehet a bőröd és talán nem reped annyira ki. De ez igazából hajlam kérdése. Én is kenegetem, és mégis repedek. De legalább nem viszket annyira! :)

A 28 hetes kismami

2009. márc. 11. 13:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ, amint lehet megyek és utanna járok, valamelyik nap pont néztem egy rossmanos krémet rózsaszín tubusba van és egy kismama van rajta, szerintem egyre gondolunk,de nem mertem megvenni mert nem tudtam ,hogy jó e. Most, hogy írtad megpróbálom.

Minden jót, boldog babavárást:)

2009. márc. 11. 13:35
 6/11 Adri baba ***** válasza:

Egész nap vakaródzok!!:)

26hetes kismama

2009. márc. 11. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Az enyém nem rózsaszín, hanem olyan sárgás és a neve babydream. Ezen is egy kismama van. Nem volt drága. Biztos sokféle van, érdemes szétnézni. :)
2009. márc. 11. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy amúgy vettünk ugyanilyen tusfürdőt is. Bár azért nem vagyok oda, mert nem tetszik az illata. :)
2009. márc. 11. 13:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy:)
2009. márc. 11. 13:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Jó vakarózást és Boldog babavárást mindenkinek:)

Örülök ha a babám miatt viszketek, mert ez valószínű jó jel, ha mások is tapasztalják a viszketést. Eddig nem tudtam, hogy ez is a várandósággal jár:)

2009. márc. 11. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!