Másoknak is viszket a pocakjuk, azon a helyen ahol valószínű a baba van?
Nekem ott szokott viszketni, ahol a bőröm feszül, ahol én már nagyon szépen ki vagyok repedezve! Amúgy néha van, hogy ott viszketek, ahol a kincsem éppen kinyomja a kis popóját. :) Kenegesd! Attól talán jobb lesz!
28 hetes kismami
Én a rosmannban vásárolt testápolót használom, ez direkt kismamáknak van, terhességi csíkokra. Amit nem ajánlanak, az a túl illatosított testápoló. Amit még nagyon dicsérnek, az a kakaóbabos. Nézz szét, nagyon sok félét lehet kapni! Plusz, ha kenegeted, akkor rugalmasabb lehet a bőröd és talán nem reped annyira ki. De ez igazából hajlam kérdése. Én is kenegetem, és mégis repedek. De legalább nem viszket annyira! :)
A 28 hetes kismami
Köszönöm a gyors választ, amint lehet megyek és utanna járok, valamelyik nap pont néztem egy rossmanos krémet rózsaszín tubusba van és egy kismama van rajta, szerintem egyre gondolunk,de nem mertem megvenni mert nem tudtam ,hogy jó e. Most, hogy írtad megpróbálom.
Minden jót, boldog babavárást:)
Egész nap vakaródzok!!:)
26hetes kismama
Jó vakarózást és Boldog babavárást mindenkinek:)
Örülök ha a babám miatt viszketek, mert ez valószínű jó jel, ha mások is tapasztalják a viszketést. Eddig nem tudtam, hogy ez is a várandósággal jár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!