Van itt olyan kismama, aki június első felére van kiírva?

Júni 17re vagyok kiírva és kislányom lesz!!4 kgot híztam
Panni lesz a neve!

Szia!
Én június 5-re vagyok kiírva,eddig 5 kg-t híztam. 56 kgval kezdtem, most 61.
A baba nagyon aktív, főleg este. Kislányt várunk,neveken még gondolkodunk. A szobát most festjük, aztán kezdődik a vásárlás, eddig még nem vettünk semmit.

Szia!
Mi jún. 30-ra vagyunk kiírva. Nem mutatta még meg magát a lurkó! Én 13 kg-ot híztam eddig. 4 body-t vettem, amiből 3 tuti, hogy nagy. :-)De hát olyan cukik voltak!!Majd április végén kezdünk vásásrolni.
Boldog babavárást mindenkinek!

Szia!Mi junius 20-ra vagyunk kiirva es kislanyunk lesz.Eddig 5 kg-t hiztam,doki szerint sok mert osszesen 10-et kellene,engem amig minden oke addig nem erdekel:).
Nev mar meg van(Bonita Viktoria),jo is h kislany lesz mert fiu nevbe nem tudtunk megegyezni.Mar rengeteg ruha meg van(body,rugi,ing,ketreszes ruha,kisnadrag stb..) ezeket mind kaptuk.Mar meg van a kisagy(szinten kaptuk),a kiskadat,babakocsit,hordozot is kapjuk.Legutobb puha torolkozoket vettem,most majd pelust veszek mert akcio van az egyik uzletbe.Szep lassan gyujtogetek:).Azert is orulok h ennyi mindent kapok mert kulfoldon elunk,itt fog szuletni a picur, 2 honappal a szuletese utan pedig vegleg hazamegyunk Magyar o.-ra.Nem lenne ertelme mindent ujonnan megvenni,mivel nem tudnank hazavinni.Igy mire hazamegyunk a rokonok mar mindent megvesznek nekunk:)
Jo babavarast

MI június 18-ra vagyunk kiírva. Kislányunk lesz,Léna.
Idáig 10kg-ot híztam,ami szerintem nagyon sok. Már van pár darab ruhája,most állunk neki a nagyobbaknak(kiságy,babakocsi...)Már kész a szobája is.
Nálatok külön lesz?

Sziasztok!
Június 15-re vagyunk kiírva.Kisfiút várunk.Dominik lesz a neve,a Patrik is nagyon tetszik nekünk,határozatlanok vagyunk még egyenlőre.Erősítem a kisfiúk arányát.8 kislányt várnak Júniusra és kisfiút csak 3 velünk együtt.Pedig azt hittem sok kisfiú lesz most idén...Mi már beszereztünk elég sok mindent,kaptunk ,vettünk...de rengeteg dolog van még hátra.Ajánlottatok egy olcsóbb baba oldalt,azt meg is nézem... :)Egy élmény neki vásárolni!!!!!!!!!!!!Kérlek írjátok le a tapasztalatotokat a viselkedésetekről,mostanában egy hónapja az idegeim tűkön ülnek,nem szeretnék ideges lenni,de minden idegesít.Ti hogy vagytok vele??

Elozonek:Mi junius 20-ra vagyunk kiirva es kislanyunk lesz(Bonita Viktoria).Ne aggodj,en mar a terhesseg kezdete ota hulye vagyok,foleg mostanaba kezdtem el meg jobban az lenni.Borzaszto hamar kiakadok mindenen es rengeteget sirok apro kis dolgok miatt is kepes vagyok elbogni magam.Szegeny ferjem eleg jol birja,Anyam mindig mondja neki h o is ilyen volt(es o 5 gyereket szult).Szoval a hulye hormonoknak tudom le oket aztan majd csak valtozik a szules utan.Ettol meg nem leszunk rossz anyukak:).Engem pl;mar most is csak a kislanyom mozgasa,rugdosasa tud megnyugtatni.A masik meg h elso babas vagyok es mar most nagyon felek a szulestol,nem is a fajdalomtol hanem az ismeretlentol h nem tudom milyen.Neked elso baba amugy?
Jo pocakosodast neked!vigyazz magatokra!

Szia!
Igen első baba,én is be vagyok tojva...Próbálok nem rá gondolni és nem foglakozni a szüléssel,majd ha odakerülünk akkor ráérek kinlódni.nem szólóm el magam ,de amióta megjött a jóidő azóta sokkal vidámabb vagyok,iszom napi egy citromfű teát azt is úgy látom,hogy jót tesz.Ezt szabad inni terhesség alatt.Ha nekem jó akkor a babának is jó.Jobb mint idegbetegnek lenni....Próbáld ki te is.
Ani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!