Van itt olyan kismama, aki június első felére van kiírva?
Szia!
Junius 20-ra vagyok kiirva.
En kulfoldon fogok szulni,Kanadaba.
Sajnos nem tudom mekkora a baba mert itt csak egy uh-t csinalnak a terhesseg alatt de doki szerint szep nagy baba lesz,olyan 4 kg korul.
Amugy kislanyom lesz.:)
Hat nagyon vizesedek es rengeteget joslozok,tegnap ejjel is ugy ereztem h megyunk szulni de csak 5 orat kinzott aztan elmult minden.Most epp megint kezdi...
10 kg-t hiztam.
Es te?Meselj te is!
Udv:38 hetes kismami
Június 8-ra vagyok/voltam kiírva, úgyhogy ez 40+0 hét kereken. Miskolcon fogunk szülni.
Kislányom meg még sehol...
Két héttel ezelőtt volt kb. 3 kg, mostanra azért erre ráhúzott, érzem, hogy sokat nőtt.
Az utóbbi napokban kb. tízszeresére dagadt a bokám, annyi vizet zárt el a szervezetem, és nagyon, de nagyon türelmetlen vagyok már, és ingerlékeny és nem tudok aludni, mert fáj minden csontom, de nincs egyetlen jóslófájásom sem, se keményedésem, se semmi.
Szerintem karácsonyig meg sem szülök már :-)
És Te hogy' vagy?
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a közelben megszületendő babáknak! :)
Én ma vagyok 38+5 hetes km. Kislányunk lesz aki ma mértek és 2551 gr a becsült súlya jelen pillanatban!
2009.06.17.-ére vagyok kiírva, és ma voltam vizsgálaton zárt vagyok még viszont a méhnyak 50 %-ban kisimult már vagy megrövidült ki hogy nevezi :)
Nagyon szeretnék már szüli (persze csakis h a kezemben foghassam a kislányom, nem a szenvedés miatt :) )
Szia!
Én június 11-re vagyok kiírva, a Bajcsyban fogok szülni és kisfiam lesz. Mostani méreteket nem tudok, csak a 35. héten volt UH-om (akkori becsült súly: 2765g)
Ezeket az utolsó napokat nehezen viselem, nagyon vizesedek már 2 hónapja, 23 kg van rajtam, de ennek nagy része víz. A lábam, a combom a duplája. A jegygyűrűm már csak a kisujjamra megy rá... A testemet érzem már nagyon nehéznek és emiatt vagyok már nyűgös. Fáj minden csontom.
A napok meg lassan telnek!
Könnyű szülést Neked!
Én Június 17re vagyok kiírva!!Én 14kgot híztam idáig de csak pocakra,pedig az sem nagy.106cm.
A súlyát sajnos nem tudom,a 32.héten volt 1895gramm
Remélem nem lesz túl nagy kislány:))
Anya ne szenvedjen sokat!!
Mostmár jönnek a kellemetlenségek:hasmars,hányinger,hányás...stb remélem a hétvégére meglesz a baba!!:)
Könnyű szülést Kívánok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!