Mikortól fogom érezni, hogy mozog a baba?
Egyénenként változik, de általában a 16-20 héten már lehet érezni a pici mozgását. (Addig is mozog, csak azt még nem érzed.) Várj türelmesen :)
Jó babavárást!
Szerintem ez mindenkinél változó. Valaki már érzi a 16. héten de van olyan aki csak a 20. hét után érzi meg. Én a 18. hét körül éreztem apró kis kopogást, de az annyira finom volt, hogy csak sejtettem, ez már a babám.
Boldog babavárást!
26 hetes kismama.
Szia!
Én először a 15 héten éreztem.Aztán majd másfél hétig semmi.A 19-20.héten lett rendszeres.Aztán a 22.héten tudtam megmutatni a férjemnek,hogy mindez mijen érzés kívülről.Tegnap meg már annyira felbosszantotta a védőnő a szívhang hallgatással,hogy utána nem tört meg semmit a hasamon,még az apja kezét is rugdosta,de olyan szinten,hogy hullámzott a hasam.Most épp a belső szerveimet tipossa.
26 hetes kismama
Én a 13. héten éreztem egy határozott mozgást, vagy rugást! Az tuti ő volt, de utána semmi, egészen a 16-17 hétig akkoréreztem utána már rendszeresen! Nagyon jó élmény, még akkor is ha egy teli hugyhólyagot talál el :)))
Boldog várakozást! :)
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!