24 hetesen 6 kg plussznál tartok. Sok ez szerintetek?
Szerintem abszolút nem sok. Teljesen jó. .Én 26 hetesen tartottam ennyinél és összesen 10kg-ot híztam a terhesség végéig. Szóval szerintem nagyon jól állsz! :-)
Kitartás!
Rám az utolsó 10 hétben jött fel sok (addig 3 kiló, utána még 5).
Nem hiszem, hogy 6 kilónál meg fogsz állni, de lehet, hogy neked később jön fel kevesebb.
Mindegy is, nem ez a lényeg. Nehogy fogyózz vagy ilyesmi, csak egyél mértékkel. Na meg hát genetika is, ki mennyit szed fel.
Én 27 hetes vagyok ma én is 6 kiló plusznál járok, de ő harmadik baba, és tudom akármit is csinálok, most jön fel még majd mégegyszer ennyi legalább...:(
Ilyenkor rohamos ütemben nő és hízik a baba, ha te magad egy grammot se szedsz fel akkor is a lepény legalább fél kiló lesz, a baba legalább 3, plusz a magzatvíz is vagy 0.5-1 liter nem beszélve a felszaporodott vérmennyiségről, vagy felhalmozott vízről:(
Úgyhogy az testvérek között is plusz 3-4 kiló még legalább.
De normál testsúly esetén a plusz 10-12 kiló a végére teljesen okés:)) és szülés után majd lemegy!
Én első babámat mikor szültem, hazaérve kevesebb kiló voltam mint mikor teherbeestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!