Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, ha a babám 31...

Mit csináljak, ha a babám 31 hetesen még nem fordult meg?

Figyelt kérdés
Tudtok valamilyen praktikát a megfordulása elosegitésére?
2011. máj. 10. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyógytornászhoz vidd el, mert ha itt kapsz is ötleteket még nem biztos, hogy helyes csinálod és árthatsz is a picinek. A másik, hogy ki kell deríteni mi az oka, hogy nem fordul meg, hogy ez valamilyen testi ok, pl izomtónuszavar, vagy csak lustácska. De egyedül szerintem ne kísérletezz!Léteznek nagyon jó gyakorlatok mi is csináltuk, de nekem mindet gyógytornász mutatta, és nézte egy párszor, hogy jól csinálom-e és csak utána mondta, hogy otthon is csináljuk.
2011. máj. 10. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy ha a baba tud, akkor be fog fordulni! Ha pedig nem tud, mert mondjuk rövid a köldökzsinór vagy rá van tekerődve, akkor nem szabad "erőltetni" a befordulást! Nem tudhatod, hogy miért nem fordult még be!

Amúgy még van időd, mert pl. az én első babám a 35. héten fordult be!

Amúgy praktikák vannak: [link]

2011. máj. 10. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, még simán van helye forogni, ő tudja a dolgát. Az első babám végig farfekvéses volt. A második a 32. héten fordult be. Most a harmadik a 35 hétig forgott. Még 2 hete az UH alatt is elúszott haránt fekvésesbe, amúgy koponyavégű.

38 hkm

2011. máj. 10. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az segített, hogy négykézláb álltam, és előre dőltem, kb 3 percig. Egy rokon természetgyógyász mondta ezt:), és a következő uh-on már mondták két nap múlva, hogy megfordult, nem tudom ez segített, vagy magától is tudta mit kell tenni, de nekem 36 hetesen csinálta mindezt:) Szóval ne aggódj szerintem még, és egyébként sem, mert ha esetleg nem fordulna meg, akkor még mindig meg tudod kérdezni a szülésznőt és Ő majd mondja a tippeket:) Ők azért jobban értenek hozzá.
2011. máj. 10. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!