Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok és a babám...

34 hetes vagyok és a babám még nem fordult! Ennyni idős terhességnél kinek mikor fordult meg akinek még 34 hetesen nem faros volt?

Figyelt kérdés
A védőnő azt mondta tegnap hogy még 2 hete van hogy megforduljon!Ha nem akkor császáros lesz.Ilyenkor ha nincs magán dokim akkor mi a teendő tehát majd a itt az idő akkor valaki megcsászároz?Vagy ilyenkor hamarabb elvégzik a műtétet?
2009. szept. 16. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha ne túl nagy a bab, szüld meg simán! Ne engedd, hogy csak ezért császár legyen. Szerintem.

Én megszültem, sokkal jobb volt így!

2009. szept. 16. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Uramatyám. Te szegény jól beijesztett a védőnőd. Nekem az utolsó héten fordult meg, addig be se ékelödött a feje. Azt onnan tudod, hogy az egész pocid kicsit lejjebb megy könnyebben veszel levegöt, meg mozogsz. Addig ne izgolj! Még megfordulhat, és ha mégse, akkor is megpróbálják megforditani. Ha mégis császároznának, akkor se izgulj, kérheted a gerincbe adott érzéstelenitőt, igy végig ébren leszel és láthatod rögtön a kisgyermekedet. Sok boldogságot a kicsidhez.
2009. szept. 16. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok. Ja, igen, ha nincs dokid az ügyeletes csinálja.Ne izgulj
2009. szept. 16. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia. 37 hetes vagyok, és szintén faros a babám. Azt mondta a dokim ma hogy a betöltött 39. héten megcsászároz, ha addig nem fordul meg. De ezt orvosa válogatja. Hol fogsz szülni? Ha majd mész ctg-re (már ha azt a kórházban csinálják és nem sztk-ban) akkor ott kérdezd meg hogy szokott lenni. Ha beindul a szülés akkor egyértelmű hogy bemész, és az ügyeletes doki tudni fogja a dolgát. Ne aggódj, minden rendben lesz, és amúgy meg az utolsó pillanatig befordulhat, csak már egyre kevesebb az esély rá.

Sok boldogságot kívánok!

37 hetes pocis

2009. szept. 16. 10:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszi a gyors válaszokat!Megnyugtattatok!Ctg-re Sztk-ás rendelésre megyek!Szűlni a női klinikán fogok.
2009. szept. 16. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is faros, és nem olyan nagy butaság azért amit a védőnő mondott, tekintve hogy 36.hét után már olyan nagy a baba hogy azért tényleg jóval kevesebb esélye van megfordulni. De persze ellenpéldák mindig vannak.

Én ugyanígy vagyok mint te, nekem sincs dokim.

Ezt a fordítgatást csak nagyon hozzáértő, általában idősebb nőgyógyászok vállalják csak be, egész egyszerüen azért, mert a fiatalabbak nem látnak és nem gyakorolnak ilyet eleget.

Manapság már sajnos nagy százalékban inkább a császárt választják.

Nekem azt mondták, hogy 36 hetesen ugye lesz még egy kötelező UH, ha azon is faros, akkor 38 hetesen is, és ha beindul a szülés akkor előtte is megnézik UH-val hogy pontosan hogyan is fekszik, mert az se mindegy, gogy lábtartásos farfekvés, térdtartásos, vagy keresztei a lábát maga előtt, esetleg felfelé van kinyújtva. Szóval nem mindegy melyik variáció áll fent.

De ha nincs is orvosod, akkor is valószínű a legjobb ellátást kapod majd és nem kockáztatnak.

Azért én is csinálom a megfordító trükköket, hátha lefelé fordul, mert én se szeretnék császárt :((

2009. szept. 16. 11:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia köszi szépen.És milyen trükköket csináltál?Milyen trükkök vannak?
2009. szept. 16. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy dúla írta, az egyik hogy naponta 2x 20 percet olyan testhelyzetben kell töltened, ami megfordulásra indithatja a babát.

Az egyik ilyen hogy hanyattfekszel és alápolcolod a csípőtájékod, hogy így a feneked van jóval feljebb mint a fejed.

Aki ezt nem bírja (mert ugye hanyattfekve van aki szédül meg rosszul van amiatt h.nyomódik egy nagy véna), az meg négykézláb helyzetben kell tartózkodjon ugyanigy 2x20 percet naponta, de úgy hogy alkartámaszban. Az eredmény végülis uganaz hogy a feneked feljebb kerül mint a felsőtest.

Állitólag ezeket a pózokat nem szeretik a babák és elkezdenek mocorogni, illetve 1-2 hét és megfordulnak.

Hát nem tudom, én 32 hetes korunk óta csinálom és meg se moccan mikor ezeket a gyakorlatokat kitartom ...

De barátnőmnek pl. megfordult (nem biztos hogy csak emiatt).

Jaj és még jót tesz ha 4 kézláb mászkálsz :)) Vicces de ugyanez a hatása.

2009. szept. 16. 15:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2009. szept. 16. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
33 hetes km vok Nekem 28 hétig faros volt megfordult fejjel lefelé de most megint faros ugyhogy szerintem ne aggodj.
2009. szept. 16. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!