15hetes terhes vagyok, miért fulladok éjszaka?
Figyelt kérdés
olyan mintha elzsibbadna az egész mellkasom.nemrég ébredtem fel, aludtam most 2órát, de meegint fáj és nagylevegőket kell vennem!éjszaka is folyamatosan!talán háton fekve kicsit többet alszok, mert úgy a 2vállam "ki van egyenesedve".ha vmelyik oldalamon fekszek, a nyakamba esik a vállam és nagyon rossz!
Ez mitől lehet és mit csináljak? hétfőn megyek dokihoz.
2009. márc. 10. 17:30
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt de elmúlt nyugi! nem tudtak vele mit csinálni de tényleg nagyon rossz. elmúlik Neked is!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!kb mikor fog elmúlni?
2009. márc. 10. 17:40
3/4 anonim válasza:
hát várjál csak Nekem ugy két hétig tarthatott...
kitartás!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én is ettől szenvedtem korábban kb. 2-3 hétig.
Próbálj beszerezni egy párásítót. Nekem sokat segített.
Ja, és próbálj olyankor nyugodt lenni, mély levegőt szívni, mert különben csak bepánikolsz és az szörnyű.
Nyugi hamarosan túl leszel rajta!
Kitartás!
24 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!