Ezekről mit gondoltok? (képek lent)
Figyelt kérdés
Ezek is ugyanolyan jó folsavak? Használ valaki ilyet? És ha igen melyiket? Nem tudom melyiket vegyem meg. Árban ugyanaz mind a kettő. 500ft.
2011. máj. 8. 17:58
1/8 anonim válasza:
Nem tudni mennyi bennük a folsav.
Patikában fillérekért kapsz 3 mg-os folsavat, 50 szemes ha jól emlékszem, filléres tétel.
2/8 anonim válasza:
1000ft-ot nem mondanék filléres tételnek!
3/8 anonim válasza:
Olcsóbbra emlékeztem, de a 20Ft/db azért nem olyan sok, hogy ezen kelljen hupákolni.
4/8 A kérdező kommentje:
b-komplex + folsav: 400 ug folsav* tartalmaz.
vas + folsav: 200 ug folsav tartalmaz.
2011. máj. 9. 17:21
5/8 anonim válasza:
Szia, én is ilyet szedtem eleinte, de azt mondták, hogy kevés...aztán patikában vettem ilyet:
ebben 3 mg folsav van, mármint 1 tablettában, napi 1et szedtem 12 hetes koromig.De kérdezz rá a védőnőnél.
Hanyadik hétben vagy?
6/8 A kérdező kommentje:
4.hét:)
2011. máj. 11. 20:38
7/8 Niktoon válasza:
én is a patikában kértem folsavat 1000 ft de 50 szem van benne! és jó pici könnyű lenyelni és nincs is íze, szerencsére! :) szerintem azt vedd meg.
8/8 anonim válasza:
én az első képet szedem, a vas komplexet, abban nagyon jó az összetétel, nekem a patikus is ezt ajánlotta, mert a b12 hiánya is vérszegénységet okoz, a c vitamin+400mikrogram folsav segíti a vas felszívódását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!