17 hetesen mar megnyugodhatok? Mar ami a veteles kockazatat illeti.
előző válaszoló: az abortálás művi beavatkozást jelent. te nyilván a vetélésre gondolsz.
ami valóban bármikor lehet, de a második trimeszter közepén már jóval ritkább, és valószínűtlen, ha minden eredményed rendben van.
de ha vigyazok magamra es a babora, akkor nem kell tartani vetelestol, ugye?
amugy koszonom a valaszokat.
Eszemben sincs a kedved szegni, de ahogy már előttem írták, később is előfordulhat bármi, sajnos. Én a 24. héten lettem veszélyeztetett, pedig vigyáztam magamra! Előtte minden teljesen rendben volt (velem is, babával is), és semmi nem utalt arra, hogy gond lesz.
1 hétig voltam kórházban és a 36.hétig kellett visszatartó gyógyszert szednem. Nálam a méhszáj kezdett nyílni, de hála a mai orvostudománynak és gyógyszereknek jó esélye van az ilyen kismamáknak is kihordani a babát. Én a 37. héten szültem egy csodás, egészséges kisfiút (51 centi volt és 3490 gramm).
Arra emlékszem, hogy a 24 héttől beszéltem igazán a babámhoz, kértem, hogy még maradjon bent, mert nagyon várom és nem akarom elveszíteni! Azt is mindig hozzátettem, hogy majd szólok, amikor már jöhet!
Ne arra gondolj, hogy vmi baj lesz, hanem élvezd a terhességet és a kisbabádat; ahogy majd telnek a hetek, egyre jobban fogod őt érezni és igen látványos lesz majd a mozgása is! :)
EGészséget és boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!