Amniocentézis?! Ha eltelt két hét a vizsgálat óta, megnyugodhatok, hogy egészséges a babám?
Mindenhol azt olvasom, hogy két héten belül telefonálnak, ha netán baj van. Igaz ez? Ha igen, akkor hogy tudnak előbb telefonálni? A rossz kromoszómák előbb szaporodnak?
Mert az eredményre 3 hetet kell várni-(levélben értesítenek, ha minden rendben van), de mindenki azzal nyugtat, hogyha eltelt két hét, akkor minden rendben van. Így van ez?
Tapasztalatokat tudtok írni?
Köszönöm. Ez a 17. nap és most 3 napos hétvége jön. Kedden lesz éppen 3 hét. Akkor szerintetek rendben van a baba?
Borzasztó volt az elmúlt két és fél hét.
Ne aggódjatok, ha rossz az eredmény, akkor már egy héten belül jelentkeznek, és visszahívnak, hogy megismételjék a mintavételt. (Mert nem mondanak "halálos ítéletet" azonnal.)Én úgy tudom, hogy azért kell a 4 hét, mert a bevatkozás protokolja szerint 4 hét után felülvizsgálat szükséges.
Nyugi lányok, ezek szerintminden rendben az eredményetekkel! ;-)
Most éppen ezt találtam egy fórumon: Hááát, nem nyugtatott meg.....
"Jöttem kicsit panaszkodni... Nem bírtam tovább és felhívtam a genetikai labort, igaz még csak 3 hete volt a mintavétel. Még mindig a termosztátban van a minta, mivel túl sötét a citoplazmája a sejteknek, nem jól látható a genetikai állomány... A laboros szerint ez csak nekik jelent rosszat, mert nem látják és nem tudnak eredményt adni, és még tovább kell tenyészteni a mintát. A bab felé ez semmi rosszat nem jelez előre. Sajnos azt mondták nagy valószínűséggel talán 2 hét múlva lesz csak eredmény. "
Ennyit arról, hogy két hét múlva szólnak, ha baj van.....
Meglett az eredmény.
Egészséges a kisbabám!!!!!!
3 hét + 1 napra postázták ki.
A leleten a mintavételhez képest 15 nap telt el, amikor lezárták az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!