Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek ezt az uh képet?

Megnéznétek ezt az uh képet?

Figyelt kérdés

10+5 naposan készült. Annyira aggódom (kérlek ne nevessetek ki) de nem látom a lábait :(

Amikor a doki csinálta az uh-t akkor is csak ennyi látszott belőle :(

Nem méricskélt, nem nézett alaposan "kőrbe" az orvos, csak a szívhangra volt kíváncsi.

Az én kérésemre adta a képet.

Akkor nem is figyeltem...ezért nem kérdeztem meg :(

A kis teste ahol vége van ott van a méhfal, de hát akkor hol vannak a lábai?

Kérlek tényleg ne bántsatok, ha hü..e a kérdés, de nagyon aggódom :(

[link]

2011. máj. 5. 13:30
 1/10 A kérdező kommentje:
A fejecskéje és az egyik kis keze látszik (mintha integetne) meg a testéből egy picike...
2011. máj. 5. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem biztos szolt volna a doki ha nem lat valamit normalisnak.

Azert az eleg feltuno lehet ha egy gyereknek nincs laba.

eddig hanyszor voltal UH an?

2011. máj. 5. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hason fekszik a babad, fel van huzva terdbol a laba maga ala, amit alul latsz az a labszara es a labfeje.ne aggodj...
2011. máj. 5. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fel vannak húzva a lábai, és pont takarja őket.
2011. máj. 5. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A baba pont alulról vagy felülről látszik és a magzatpóz miatt,takarásban van. :) Nyugi!!! :)
2011. máj. 5. 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:
A felső végtagok fejlődése gyorsabb, mint az alsóké. A 12. hétig még embrióról beszélünk, ez után jön a magzati korszak. Ezekbe az uh-s fotókba annyi mindent bele lehet képzelni és magyarázni, hidd el, ha bármilyen probléma lett volna, az orvos jelzi, csak neked tűnik úgy, hogy nem alapos az orvos, te már az x ezredik nő vagy, akit megvizsgált, neki ez rutin.
2011. máj. 5. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyen durva fejlődési rendellenességre felhívta volna az orvos a figyelmedet. Nyugi!
2011. máj. 5. 13:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

4x voltam uh-n (fenyegető vetélés miatt)

1, csak petezsák

2, 1 cm embrió

3, 4d volt ott láttunk pici lábkezdeményeket (csomókat) még megvolt az embriófarok is

4, ez az uh volt.

Itt tényleg nem vizsgálgatta a Picit, csak megkereste a szívhangot...ennyi volt

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy azon a pici helyen van a teste többi része meg a lábai, de biztos csak túlaggódom a dolgokat. :(

Jövő hét végén lesz a 12 hetes uh, de addig megzakkanok

2011. máj. 5. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem igy latszik a babad: Fekudj le az agyra az oldaladra. Vegyel fel egy kifli alaku poziciot (kucorodj ossze) ugy hogy a terdeidet huzd fel a melkasodhoz. Ezutan valaki fenykepezzen le hatulrol vagyis inkabb a tarkodrol keszitsen kepet de ugy, hogy az egesz tested latszodjon. Na igy fekszik a babad is. A kis hatat mutatja feled, a feje hatulrol latszik a labai meg felhuzva a melkasa ele. Alul a keze a valabol indul ki de mivel lebeg a magzatvizben igy jol kiveheto.

Ne aggodj, minden a legnagyobb rendben es boldog babavarast.

2011. máj. 5. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj! Ha mész védőnőhöz, van nála játékbaba, meg tudja mutatni, hogy milyen pózban is fekszik a baba fejvégű, illetve farfekvés esetén.

Jól írta valaki előttem, hogy a lábai a hasa előtt vannak. Olyan, mintha össze lenne a baba hajtva (bocs a hülye hasonlatért).

Tehát teljesen normális, ha esetleg épp nem látszódik a fotón a lába!

Majd a 12.hetes UH-n már biztos megcsodálhatod, ha jó fotó készül!

30 hkm

2011. máj. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!