Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek ezt a két képet a...

Megnéznétek ezt a két képet a kisfiamról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az első képen 26 hetes a másodikon pedig 31+5 hetes!

Szóval a gondom a másodikon van. Most tünt csak fel hogy amelyik pofi oldala nem látszik ott van egy ilyen dudor szerű valami! Nyugtassatok légyszi meg hogy az nem az arcán van csak a kép hibája, vagy valami más...!

Apám megnézte a képeket és teljesen belém rakta az ideget!

Az összes képen ilyen, csak a 26 hetesen más!

mondta a szonográfus csaj, hogy teljesen odanyomódik a hasfalamnak, telejesen a szélén van, azért nem tud jó képeket csinálni...

2010. aug. 19. 14:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Ne idegeskedj, a magzatvíz miatt is simán elmosódnak a dolgok és emiatt megnyomódottnak tűnnek a testrészek néha, nálunk is voltak anno gyanús hepe-hüpék :) Most 4 hetes a babám és csodálatos, tökéletes baba :) Ha a szonográfus nem mondott semmit tuti nincs baj, ne hagyd hogy beléd adják az ideget!!
2010. aug. 19. 14:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A szonográfus sztem jobban ért hozzá mint apukád,nyugi.
2010. aug. 19. 14:28
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én is látom de nekem egyből az jutott az eszembe az nem a köldökzsinór?lehet hülyeséget írok de nekem arra hasonlít.De bizti semmi baja a babádnak!!!
2010. aug. 19. 14:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, mert kontur van az arcaánál. nem lehet, hogy a köldökzsinór van ott? nincs messzebbi képed?
2010. aug. 19. 14:31
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép ahogy mosolyog:-)Nyugi szerintem is köldökzsinor vagy karja része látszik ott.
2010. aug. 19. 14:34
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyből a köldökzsinórra gondoltam.

Nekünk ettől sokkal átláthatatlanabb képünk lett, nekünk a lepény takart mindent.

2010. aug. 19. 14:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a dudor a bal lábacskája,lábfeje mivel keresztbe van téve neki.Nem köldökzsinór és nem is rendellenesség.

Nyugi,csak már össze van csomagolva a kis kópé:)))

2010. aug. 19. 14:48
 8/20 A kérdező kommentje:

nincs sajna messzibb, mind ilyen közeli, és mindegyik ilyen! Hát én is arra gondoltam hogy bizti mondta volna, hogy ha baj van...!

Meg mikor 26 hetes volt akkor nem volt ott semmi...igy én is magzatvizre gondoltam ...

Hát köszi nektek a nyugtató mondatokat! Nem mondom hogy megnyugodtam de bizakodok:)! Hihetetlen hogy el tudják az emberek ültetni a hülyeséget az agyunkba:@:S!

2010. aug. 19. 14:53
 9/20 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Itt van másik kettő kép...

2010. aug. 19. 14:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

100 %-ig biztos vagyok benne, hogyha bármi "oda nem illőt" látott volna az, aki az ultrahangot csinálta, szólt volna neked! Nyugi, egész biztos a köldökzsinór, vagy úgy van a kezecskéje, nagyon pici bent a hely, elég nehéz normális képet csinálni róluk!

Egyébként nagyon édes a kisfiad!!! :)

2010. aug. 19. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!