Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek ezt a két képet a...

Megnéznétek ezt a két képet a kisfiamról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az első képen 26 hetes a másodikon pedig 31+5 hetes!

Szóval a gondom a másodikon van. Most tünt csak fel hogy amelyik pofi oldala nem látszik ott van egy ilyen dudor szerű valami! Nyugtassatok légyszi meg hogy az nem az arcán van csak a kép hibája, vagy valami más...!

Apám megnézte a képeket és teljesen belém rakta az ideget!

Az összes képen ilyen, csak a 26 hetesen más!

mondta a szonográfus csaj, hogy teljesen odanyomódik a hasfalamnak, telejesen a szélén van, azért nem tud jó képeket csinálni...

2010. aug. 19. 14:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam minden féléket annyit lestem az uh-ot. Kevesebb ujjat, fura szájat... Egészségesek lettek. Nyugi nincs ott semmi!
2010. aug. 19. 15:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is nyugodj meg.

Szerintem az csak a köldökzsinór.

2010. aug. 19. 15:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a keze és a zsinór együtt, valahogy odakeveredett a zsinór, az egyik képen olyannak tűnik, mintha fogná, vagy hasonló...

Nem az arca a bibis, az apukásnak meg gratu, hogy egy bemozduló köldökzsinórra máris szupi difiket diagnosztizál...

2010. aug. 19. 15:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kapasbol a kis mosolygodre tunt fel.

Ossze van mar ott nyomva szegeny. Nyilvanvaloan nem az arcahoz tartozik az a dudor.

Szepseges kis Tunder!

2010. aug. 19. 15:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha dudor lenne és ekkora,bizti szolt volna a szonográfus....
2010. aug. 19. 16:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ott semmi nem oda illő ne aggódj:)Apudra meg ne hallgass...a szülők csak rémisztgetni tudnak ilyenkor:D
2010. aug. 19. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a keze meg a köldökzsinór. Az biztos,hogy nem az arcán van a dudor. :-) Nagyon édes kisfiú. Az én fiamnak a köldökzsinór a szája felett volt, mintha bajussza lenne. Előszőr én is megijedtem. :-) Nincs gond, szép kis dundi baba. :-)
2010. aug. 19. 16:56
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek a nyugtatásokat! Igy jobban megnézve, több képet is főleg ezt a hármast, tényleg csak vmi fura elmosódás...

Jahh és a fiúcskánk nevébe meg a bókokat köszönjük:)! Nagyon jól esnek:). Szerintem is kis pufók bébi lesz:). Mondjuk jobban örülnék ha idekint nőne meg:).

Szóval köszi nektek lányok!!

Jó babázást, és babavárást nektek! Jahh és könnyű szülést!

2010. aug. 19. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Apukádnak gratula... :( A szonográfusnak higyj, ne az apukádnak aki kb. most látott ilyet először. A szonográfus meg ezret.

Nincs ot semmi gáz. Nálunk is voltak ilyen furcsaságok. A szonográfusok értik a dolgukat. Nekünk is megmondta frankón, hogy nem találja az egyik kezét és 20 percig nem volt hajlandó megnyugodni a nő. Azt kergette amíg meg nem találtuk. (Bedugta a másik oldalon a hóna alá...)

2010. aug. 19. 19:47
 20/20 anonim válasza:
Szia!Az én kislányomnak minden ultrahang felvételen olyan volt az orra,mintha tiszta deformálódott,gyűrött lenne.Meg is ijedtem keményen,de mint kiderült,az a köldökzsinór volt.Mikor megszületett,a szomszéd szülőszobákból is jöttek be a szülésznők,hogy mindenki arról beszél,milyen ritka gyönyörű,formás baba született.Tényleg az volt,mert hiába már a 30.héttől a szülőcsatornában volt a feje,teljesen szép,kerek volt neki,az arán egy gyűrődés se,és már két éves lesz jövő hónapban,és még mindig gyönyörű mindenki szerint,de a formás pisze orrocskáját imádom a legjobban.Szóval nem lett semmi baja az orrának.A te kisfiadnak sem lesz semmi dudorja hidd el.Minden jót
2010. aug. 24. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!