Mutathatja az LH-t a terhesteszt? Képet megnéznétek?
Elvileg szombaton volt tüszőrepedésem ,de nem tudom...most olyan furcsa érzésem volt,teszteltem egy one step 10-essel egy halvány pozitívat
Nagyon sűrű krémes folyásom van.
Most ezt nem igazán értem...
a terhesteszt a magzat által termelt humán corion gonadotropin hormont termeli arra reagál a terhes teszt.
szerintem már korábban terhes lettél azért lett akkor már + a teszt amit tulajdonképpen a pé miatt vettél.
nem ugyanaz a két hormon....
kb. két hét múlva már látja a doki a babát uh-n jelentkezz be egy ultrahangra.
Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm a negatívos képet is:)
De nem tudom,hogyan lehetek terhes...leírom az egészet ,jó?
Augusztus elején kaptam clostyt lett 2érett tüszőm,de nem jött össze a baba.Én szeptember 5-én mentem vissza az sztk-s dokimhoz..aki azt mondta,hogy most nem is lát nagyon tüszőket..és nem ír fel újabb adag clostit(nem vagyok egy vékony csajszi)hanem álljak neki..és fogyjak le..nem igazán tetszett a hozzáállása..ő könnyen dumál,neki már van gyereke,én meg itt állok 30évesen és azt sem tudom mitévő legyek.Kétségbeesésemben,vettem VILLAROSA kapszulát,mely ösztrogén fokozására van..valahogyan hasonlóan hat mint a closty.Hetekig szedtem,aztán bejelentkeztem egy magándokihoz,aki uh-os vizsgálat nélkül,az előzményekre való tekintettel írt fel nekem clostyt,amit be is szedtem.Október 1-5-ig szedtem napi 2szemet,és elvileg 16-ra szombatra jött az ovulációm,iszonyatosan görcsölt a a hasam.De ma reggel valahogyan mégis olyan izomláz szerű fájdalom volt a hasamban,hogy gondoltam csinálok egy tesztet,úgy is elég sok van belőle itthon.Ez halvány pozitív lett.
Most én nem tudom,hogy a szervezetem szórakozik-e velem,vagy esetleg a clostyt beszedve rá 1-2napra teherbeeshettem,hiszen előtte is hasonló hatású készítményt szedtem.Szerintetek?
Minden lehetséges!!:) Lehet hogy a closty rásegített!:)
Nagyon nagy garutaláció! :)
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 4 hónapon keresztül folyamatosan pozitívak voltak a tesztjeim és 2 nőgyógyász is azt mondta, hogy nem terhesség, csak az Lh szintem magas és a terhestesztek azt mutatják ki mert hasonló az alfa láncuk.
Azóta egy harmadik doki is látott, ő viszont azt mondta, hogy ez baromság és igenis megtermékenyültem csak nem tudott rendesen beágyazódni. Szerinte a terhességi teszt nem lép reakcióba az Lh hormonnal.
Szurkolok, hogy a harmadik dokinak legyen igaza és nálad baba legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!