Mik a most "futó", gyakran használt lány és fiú nevek? Kinek hogy fogják híni a pici lányát vagy fiát?
Figyelt kérdés
Mi az urammal nem tudunk dönteni.Van már egy kislányunk Jázmin Amina,és most még nem tudjuk a picinknek a nemét és a neveken vitatkozunk.A lány nevek:Lara,Lilien,Viktória.A fiú nevek:Dominik,Tamás,Roland.2011. máj. 2. 21:39
12/19 anonim válasza:
A lányod legyen Lara Lilien,vagy Lara Viktória,fiu névből mind a 3 tetszik,talán legjobban a Dominik.
13/19 anonim válasza:
Nálunk is nehéz dolog volt a névválasztás, aztán íme az eredmény:
Fiú:Sándor Zsigmond (apukája és a dédipapája után)
Lány:Alexandra
14/19 anonim válasza:
Nekünk Réka lett a lányunk, de tetszett a Gréta is. Ha fiú lett volna, akkor Benjámin.
15/19 anonim válasza:
Júúúj láttam, hogy írta valaki a Lénát.Nagyon szép név én is azt adom majd a lányomnak!
17/19 anonim válasza:
Zoé vagy Ákos, bár én még az Alexen is gondolkoztam, de ezt nehéz eldönteni, és a fiút apuka választja. :)
18/19 anonim válasza:
Ha lány Kíra Norina
Ha fiú Kenéz András de ez még nem tuti csak a lány nevek.
13+2 hkm
19/19 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szép neveket írtatok.Gratula mindenkinek és köszönöm a válaszokat!!!!!
2011. máj. 3. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!